Home Games Wie is de echte vijand in The Dark Pictures Anthology :...

[VIDEO] Wie is de echte vijand in The Dark Pictures Anthology : House of Ashes?

In de schaduw van het Zagrosgebergte komt een Amerikaanse militaire eenheid onder vuur te liggen van Iraakse troepen. Het daaropvolgende vuurgevecht veroorzaakt een aardschok waarbij beide partijen in de ruïnes van een begraven Sumerische tempel vallen. Nu alle communicatie is verbroken, zitten onze hoofdrolspelers in de val en moeten ze een manier zien te vinden om te ontsnappen – zonder te beseffen dat iets ouds en boosaardigs in de duisternis is ontwaakt en hongerig is naar bloed.

In deze angstaanjagende onderwereld moet je jezelf afvragen wie je echte vijand is. De monsters die zich in de schaduw verstoppen of de andere mensen die samen met jou gevangen zitten? Zullen jullie je rivaliteit opzij zetten om het op te nemen tegen een gemeenschappelijke vijand? Er zullen moeilijke beslissingen genomen moeten worden… en de gevolgen kunnen dodelijk zijn.

Fans met een scherpe blik zien in de trailer misschien een verborgen boodschap die leidt naar een speciale website vol met de lore en geheimen achter House of Ashes!

House of Ashes komt op 22 oktober 2021 uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc en is nu al te pre-orderen.

The Dark Pictures Anthology is een serie losstaande, vertakkende filmische horrorgames, ontworpen om op regelmatige basis een nieuwe angstaanjagende ervaring te presenteren. Elk spel staat los van elkaar en bevat een gloednieuw verhaal, een nieuwe setting en een nieuwe cast met personages. Beleef spannende momenten en terreur in je eentje in de singleplayer-mode, met je vrienden via het online gedeelde verhaal voor twee spelers of met maximaal vijf spelers in de couch-friendly movie night-mode.

Bron en foto © Bandai Namco

Vorig artikel[VIDEO] Nieuwe gameplaytrailer voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga onthult een universum vol avontuur
Volgend artikel[video] Riders Republic Beta nu speelbaar voor iedereen