Home Games Park Beyond aangekondigd

[video] Park Beyond aangekondigd

Ervaar het onmogelijke park bouwen op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc
  BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt PARK BEYOND aan, een gloednieuwe kijk op het ’themapark management simulatie’-genre ontwikkeld door de Duitse studio, Limbic Entertainment. De game werd aangekondigd voor een release in 2022 op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Wat als je verbeelding de enige limiet was bij het creëeren van het themapark van jouw dromen? Wat als de mensen die je ontmoette van technologie, geld en zwaartekracht irrelevante obstakels maakten? Begin aan je avontuur waarin je zal leren je verbeelding te gebruiken om je eigen parken zodanig te bouwen en te managen dat ze onvergetelijk worden!PARK BEYOND is een moderne themapark-game die spelers toelaat onmogelijke attracties te bouwen in combinatie met een uitgebreide management gameplay dat het genre uitbreidt naar consoles terwijl het een nieuwe ervaring biedt voor pc-spelers.

Je creativiteit is de enige limiet bij het bouwen en aanpassen van je themaparken. Gebruik de modules ter beschikking en creëer unieke attracties met duizenden combinaties en voeg een vleugje ‘impossification’ toe om je bezoekers perplex te laten staan.

PARK BEYOND krijgt ook een verhaalmodus waarin je de kans krijgt een cast aan kleurrijke personages, bondgenoten en vijanden te ontmoeten die je zullen helpen je eigen geschiedenis te schrijven in de wereld van de themaparken. Neem deel aan de pitch meeting om je doelstellingen te bepalen en leer gaandeweg meer over het managen van je eigen park.

Laat je creativiteit de vrije loop, maar vergeet niet dat met grote dromen ook grote verantwoordelijkheden komen!“We zijn verheugd om vandaag PARK BEYOND aan te kondigen, samen met BANDAI NAMCO Entertainment Europe. Het is onze ambitie om diepgaande management gameplay, een verhaalcampagne vol wendingen, creativiteit van de speler en ons eigen idee van ‘impossification’ te combineren in een moderne spelervaring,” zegt Stephan Winter, CEO bij Limbic Entertainment. “Het ontwerpen, creëren en bouwen van attracties en coasters die de realiteit tarten is extreem lonend en ons team heeft enorm veel plezier met het tot leven brengen van deze visie en we kunnen niet wachten tot spelers het zelf kunnen uitproberen!”

PARK BEYOND is de volgende stap voor BANDAI NAMCO Entertainment Europe in haar strategie om spannende nieuwe content te creëren voor spelers wereldwijd. PARK BEYOND levert een compleet frisse ervaring op die zijn portie plezier met zich meebrengt en de verbeelding en creativiteit van spelers zal prikkelen,” aldus Hervé Hoerdt, Senior Vice President Marketing, Digital, Content bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “Onder leiding van een uiterst getalenteerd en doorgewinterd team bij Limbic Entertainment, profiteert PARK BEYOND van hun jarenlange know-how op het gebied van ontwikkeling om een diepgaande en toch plezierige game naar zowel de next-gen consoles als de pc te brengen.”

PARK BEYOND zal in 2022 beschikbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Bron en foto © Bandai Namco

Vorig artikel[video] Riders Republic Beta nu speelbaar voor iedereen
Volgend artikel[video] Duisternis valt. Sta op! Marvel’s Midnight Suns lanceert wereldwijd in maart 2022 van Firaxis Games