Home Games Duisternis valt. Sta op! Marvel’s Midnight Suns lanceert wereldwijd in maart...

[video] Duisternis valt. Sta op! Marvel’s Midnight Suns lanceert wereldwijd in maart 2022 van Firaxis Games

© 2K / Marvel

Confronteer de duistere kant van het Marvel Universum en leef tussen de legendes in een gloednieuwe tactische RPG van de befaamde ontwikkelaar Firaxis Games en 2K; kijk uit naar de wereldpremière van de gameplay op 1 september.

2K en Marvel Entertainment kondigen vandaag Marvel’s Midnight Suns aan, een nieuwe tactische RPG die zich afspeelt in de duistere kant van het Marvel Universum en spelers oog in oog brengt met bovennatuurlijke krachten terwijl ze samenwerken met en leven tussen de Midnight Suns, de laatste verdedigingslinie van de aarde tegen de onderwereld. Marvel’s Midnight Suns staat momenteel gepland voor lancering in maart 2022, en zal beschikbaar zijn op PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo™ Switch, en Windows PC via Steam en Epic Games Store.

Door een verwrongen huwelijk tussen magie en wetenschap heeft de snode kracht die bekend staat als Hydra, Lilith, de moeder van demonen, na eeuwen van sluimering weer tot leven gewekt. Lilith zal voor niets stoppen om een oude profetie te vervullen en haar kwaadaardige meester, Chthon, op te roepen. De Avengers staan aan de rand van de afgrond en proberen wanhopig vuur met hellevuur te bestrijden door de hulp in te roepen van de Midnight Suns – Nico Minoru, Blade, Magik, en Ghost Rider – jonge helden met krachten diep geworteld in het bovennatuurlijke, gevormd om de profetie die Lilith wil vervullen te voorkomen. Samen doen ze een oude krijger herrijzen – de Jager, Liliths verlaten kind en de enige held die haar ooit heeft verslagen.

“We zijn verheugd om samen te werken met Firaxis Games, die een geschiedenis van het bouwen van uitstekende tactische games combineren met een authentieke liefde voor Marvel’s bovennatuurlijke kant,” aldus Bill Rosemann, Vice President of Creative bij Marvel Games. “Marvel’s Midnight Suns biedt spelers de kans om niet alleen naast legendarische helden te leven, maar ook om een geheel nieuw, origineel verhaal te beleven dat diep in de monsterlijke schaduwen van het Marvel Universum duikt. Duisternis Valt. Sta Op!

“Ik ben opgegroeid met het lezen en liefhebben van Marvel comics,” zegt Jake Solomon, Creative Director voor Marvel’s Midnight Suns bij Firaxis Games. “Om toevertrouwd te worden met deze personages en hun verhalen is een eer voor mij en het team. Als je een Marvel-fan bent, of een RPG-fan, of een fan van tactische games, Marvel’s Midnight Suns zal deze geliefde personages tot leven laten komen op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien.” Tijdens de aankondiging van vandaag op gamescom: Opening Night Live, presenteerde 2K een verbluffende cinematografische trailer met de dramatische wederopstanding van de Jager – de eerste aanpasbare originele held in het Marvel Universum. Marvel’s Midnight Suns is ontwikkeld door Firaxis Games, de legendarische studio achter de wereldberoemde Civilization- en XCOM-franchises, en bevat een iconische verzameling helden uit The Avengers, X-Men, Runaways en meer. De game belooft tactische gevechten met een Super Hero-flair, vriendschappen die de game zullen beïnvloeden en een onvergetelijk avontuur dat de donkere kant van Marvel laat zien.

Marvel’s Midnight Suns is een ongelooflijk ambitieuze titel die een werkelijk unieke en baanbrekende ervaring lijkt te leveren,” aldus David Ismailer, President bij 2K. “Samenwerken met Marvel is een enorme kans, en we hebben er het volste vertrouwen in dat het team van Firaxis weer een uitstekende game zal afleveren.” “Samenwerken met de beste ontwikkelteams zoals Firaxis Games en uitgevers zoals 2K om uitzonderlijk leuke, frisse en originele versies van onze IP te maken, is waar Marvel Games naar streeft,” zegt Jay Ong, Executive Vice President van Marvel Games. “Onze teams hebben nauw samengewerkt en de resultaten zullen bovennatuurlijk spannend zijn! We kunnen niet wachten tot onze fans de boeiende en meeslepende wereld binnen Marvel’s Midnight Suns kunnen ervaren.”

Volgende week onthullen 2K en Firaxis Games de wereldpremière van de gameplay voor Marvel’s Midnight Suns, waarin een nieuw meeslepend en diep aanpasbaar tactisch gevechtssysteem wordt getoond waarin spelers hun team van helden samenstellen, het slagveld inschatten en verwoestende iconische aanvallen uitvoeren tegen de krachten van de duisternis. Kijkers kunnen op woensdag 1 september om 11.30 uur kijken op

www.midnightsuns.com.

Bron © 2k / Marvel Entertainment

Vorig artikel[video] Park Beyond aangekondigd
Volgend artikel[video] Halo Infinite lanceringsdatum aangekondigd en nieuwe Age of Empires IV gameplay getoond tijdens Gamescom Opening Night Live