Home Games Race door de grachten van Amsterdam in Mario Kart 8 Deluxe

[Video] Race door de grachten van Amsterdam in Mario Kart 8 Deluxe

© Nintendo Media

Start de motoren en race vanaf donderdag 9 maart langs het Museumkwartier, het Centraal Station en zelfs door de grachten in Afslag Amsterdam, één van de acht nieuwe circuits die worden toegevoegd aan Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch! In navolging van wereldsteden als Parijs, Tokio en New York City wordt Amsterdam toegevoegd aan de game als onderdeel van Set 4 van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas.

De omgevingen in Afslag Amsterdam zullen Nederlandse spelers zeer bekend voorkomen. Zo race je niet alleen door de historische binnenstad van Amsterdam, maar kun je ook de wereldberoemde windmolens bezoeken wanneer je het IJ oversteekt. Daarmee kun je Nederland op een unieke manier ervaren in een Nintendo-game.

Set 4 van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas brengt naast Afslag Amsterdam nog zeven andere nieuwe circuits met zich mee. De circuits zijn als volgt over de twee nieuwe bekers verdeeld:

Fruitbeker:

  • Afslag Amsterdam – Mario Kart Tour
  • Rivieroever – Mario Super Circuit
  • DK’s Skipark – Mario Kart Wii
  • Yoshi’s Eiland – Nieuw

Boemerangbeker:

  • Bangkok-Break – Mario Kart Tour
  • Mario’s Circuit – Mario Kart DS
  • Waluigi’s Stadion – Mario Kart Double Dash!!
  • Singapore-Skyline – Mario Kart Tour

De acht nieuwe banen zijn niet de enige nieuwe toevoegingen aan Mario Kart 8 Deluxe. Birdo, die voor het eerst op het circuit verscheen in Mario Kart: Double Dash!!, wordt ook toegevoegd als speelbaar personage. In toekomstige sets worden nog meer terugkerende personages uit de Mario Kart-serie toegevoegd.

Over Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas

Geef Mario Kart 8 Deluxe een nieuwe boost met de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas voor meer hellingen, bochten en schansen in maar liefst 48 geremasterde circuits, verdeeld over zes sets die met tussenpozen beschikbaar komen.

Set 4 wordt toegevoegd aan Set 1, Set 2 en Set 3, waarmee meer dan de helft van de uitbreidingspas-circuits beschikbaar is. De overige twee sets met in totaal 16 circuits worden vóór eind 2023 uitgebracht. Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas omvat in totaal zes verschillende sets met elk acht circuits, waarmee het totaal aantal circuits in Mario Kart 8 Deluxe naar 96 wordt gebracht.

Leden van Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket krijgen zonder extra kosten* toegang tot alle zes sets van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas. Daarnaast is de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas apart te koop in de Nintendo eShop.

Opmerking:* Let op: de sets met circuits zijn niet los verkrijgbaar. Je hebt een exemplaar van Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch nodig om de content van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas te kunnen gebruiken. Ook moet je een software-update uitvoeren. Je hebt een breedband-internetverbinding nodig om software-updates te downloaden. Ook moet je een Nintendo-account koppelen en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Ontdek meer over het updaten van games op de Nintendo Switch.

Bron en foto © Nintendo Media

Vorig artikelHighlights Sky Showtime maart 2023
Volgend artikelThe North Face introduceert zijn nieuwe NSE-collectie