Home Releases Highlights Sky Showtime maart 2023

Highlights Sky Showtime maart 2023

© Sky Showtime

Dit kun je deze maand verwachten bij SKy Showtime

Minions: The Rise of Gru

NU TE ZIEN

De ondeugende Minions zijn terug voor nog meer knotsgekke avonturen in Minions: The Rise of Gru, beschikbaar op SkyShowtime in Nederland vanaf 28 februari.

Lang voor zijn carrière als superschurk is Gru (Oscar®-genomineerde Steve Carell) gewoon een jongetje van bijna 12 dat in de jaren 70 opgroeit in een buitenwijk. Vanuit zijn kelder smeedt hij plannen om de wereld te veroveren. Maar zo vlot gaat dat niet. Wanneer Gru de Minions tegenkomt, waaronder Kevin, Stuart, Bob en Otto – een beugeldragende Minion die het iedereen naar de zin wil maken – slaat deze onverwachte familie de handen ineen. Samen bouwen ze hun eerste schurkenschuilplaats, ontwerpen ze hun eerste wapens en gaan ze op hun eerste missies. Wanneer de beruchte groep superschurken, de Wrede 6, hun leider – de legendarische vechter Wild Knuckles (Oscar®-winnaar Alan Arkin) – de laan uit stuurt, probeert superfan Gru hun nieuwste lid te worden. De Wrede 6 is niet bepaald onder de indruk van de kleine wannabe-schurk. Tot hun grote woede is Gru hen echter te slim af en zo wordt hij plots de aartsvijand van de grootste schurken ter wereld. Terwijl Gru op de vlucht is, proberen de Minions kungfu onder de knie te krijgen om hem te gaan redden. Gru ontdekt dat zelfs de verschrikkelijkste mensen wel wat hulp van hun vrienden kunnen gebruiken.

Minions: The Rise of Gru heeft een fantastische cast, met als de Wrede 6: Taraji P. Henson, Lucy Lawless, Dolph Lundgren, Danny Trejo en Jean-Claude Van Damme. Verder spelen ook Michelle Leoh, Russell Brand en Oscar®-winnaar Julie Andrew mee in de film. Minions: The Rise of Gru werd onder toeziend oog van de originele makers van de filmreeks geproduceerd door Chris Meledandri, oprichter en CEO van Illumination, en Janet Healy en Chris Renaud, met wie hij al lang samenwerkt. De film werd geregisseerd door Kyle Balda (Despicable Me 3, Minions), met co-regisseurs Brad Ableson (The Simpsons) en Jonathan Del Val (The Secret Life of Pets films), en Pierre Coffin die met zijn iconische stem de Minions vertolkt.

Rabbit Hole

Seizoen 1, Vanaf 31 maart

Rabbit Hole, geproduceerd door CBS Studios, komt op 31 maart naar SkyShowtime. De eerste twee afleveringen zijn direct beschikbaar.

In Rabbit Hole is niets wat het lijkt. John Weir (Sutherland), meester in bedrog in de wereld van bedrijfsspionage, wordt erin geluisd voor moord door sterke machten die de mogelijkheid hebben om hele bevolkingen te beïnvloeden en te controleren.

Naast Sutherland heeft Rabbit Hole een dynamische cast die bestaat uit Charles Dance (“Game of Thrones”) als Dr. Ben Wilson, Meta Golding (“Empire”) als Hailey Winton, Enid Graham (“Mare of Easttown”) als Josephine “Jo” Madi, Jason Butler Harner (“Ozark”) als Valence, Walt Klink (“Arctic Circle”) als The Intern en Rob Yang (“Succession”) als Edward Homm.

Sutherland is als executive producer bij Rabbit Hole betrokken, samen met schrijver-regisseurs John Requa en Glenn Ficarra (“This Is Us”, “WeCrashed”), Charlie Gogolak (“The Sinner”, “WeCrashed”), Suzan Bymel (“Designated Survivor”) en Hunt Baldwin (“Longmire”, “The Closer”).

Grease: Rise of the Pink Ladies

Voorjaar

Dit voorjaar zal de tiendelige musicalserie Grease: Rise of The Pink Ladies met Marisa Davila en Cheyenne Isabel in de hoofdrollen, exclusief te streamen zijn op SkyShowtime. De musicalserie speelt zich vier jaar voor de originele Grease af; in 1954. Voordat rock-‘n-roll regeerde, voordat de T-Birds de coolste van de school waren, durven de vier outcasts het aan om plezier te hebben op hun eigen voorwaarden en dit veroorzaakt paniek op Rydell High.

De SkyShowtime-dienst is beschikbaar voor klanten via de SkyShowtime-app op Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Google TV, LG TV en via de website: www.skyshowtime.com SkyShowtime kost € 6,99 per maand.

Vorig artikel[Video] Dit Was De Tent Heerlen Carnaval 2023
Volgend artikel[Video] Race door de grachten van Amsterdam in Mario Kart 8 Deluxe