Home Games Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R lanceert in november 2021...

[VIDEO] Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R lanceert in november 2021 op Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en pc

De eerste videogame geïnspireerd op de actievolle Netflix Original-serie van Universal Pictures en DreamWorks Animation om fans te voorzien van bloedstollende online multiplayer-race-actie voor zes spelers.

Trap het gaspedaal in, want Outright Games, Universal Games en Digital Platforms kondigen vandaag Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R aan, de eerste videogame geïnspireerd op de populaire Netflix Original-serie. Deze gloednieuwe actieracegame is ontwikkeld door 3D Clouds en brengt de stemmen uit de serie opnieuw samen tijdens vol gas online multiplayer-races. Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R komt in november uit op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Stadia en pc digitaal.

Geïnspireerd door de Universal Pictures en DreamWorks Animation-serie Fast & Furious: Spy Racers, brengt Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R de intense actie van de show naar consoles en pc voor een spannend, wereldomvattend racetoernooi. Met adembenemende tracks op vijf ongelooflijke locaties, waaronder Los Angeles, Rio de Janeiro en de Sahara-woestijn, stelt de game spelers in staat om high-tech spionage-uitrusting te gebruiken om de overhand te krijgen in de verhaalmodus van de game en biedt online en split-screen multiplayer-races voor maximaal zes spelers.

De elite criminele racebende, SH1FT3R, keert terug in het spel en het is aan het Spy Racers-team om te voorkomen dat ze het ultieme hypermoderne voertuig winnen dat chaos veroorzaakt in de verkeerde handen. Spelers gaan undercover en racen als hun favoriete personages, waaronder Tony Toretto, Echo, Cisco, Layla Gray, of racen zelfs als de beruchte SH1FT3R-bende inclusief Shashi Dar, Moray, Rafaela Moreno en meer. Fans kunnen spionagewapens gebruiken om door geheime afsnijroutes te racen en aanpasbare auto’s te personaliseren met een reeks skins.

Belangrijkste kenmerken:

  • SH1FT3R IS TERUG – Race als fan-favoriete Spy Racers-personages, waaronder Tony Toretto, Echo, Cisco, Layla Gray, of race zelfs als de beruchte SH1FT3R-bende tijdens de multiplayer-modus. Gebruik innovatieve gadgets om de overhand te krijgen en scheur over de banen in een wereldomvattend toernooi in de verhaalmodus, couch co-op of online multiplayer.
  • COUCH CO-OP EN MULTIPLAYER – De Spy Racers moeten de hele wereld laten zien dat ze de snelste, coolste en meest getalenteerde racers zijn! Pas voertuigen aan met ontgrendelbare skins en race tegen online tegenstanders, AI-gestuurde coureurs en vrienden met couch co-op en online multiplayer.
  • VECHT NAAR DE FINISH – Er is meer nodig dan snelheid om deze race-uitdaging te winnen. Gewapend met 15 spionagewapens die zijn geïnspireerd op de originele Netflix-serie, moeten de Spy Racers langs rivalen schieten om de overwinning te behalen.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met Universal Games en Digital Platforms voort te zetten om Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R dit jaar naar consoles en pc te brengen”, aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “We zijn grote fans van de serie en hoe deze voortbouwt op de ongelooflijke erfenis van de filmsaga en geweldige personages en ongelooflijke actie voor een heel nieuw publiek brengt. We hopen dat de game spelers hetzelfde niveau van plezier en opwinding kan brengen, of ze nu solo spelen of het opnemen tegen familie en vrienden in de multiplayer. ’’

“Fast & Furious blijft een wereldwijde krachtpatserfranchise, die zich uitbreidt met speelgoed en de animatieserie”, zegt Jim Molinets, SVP van Production, Universal Games en Digital Platforms. “Met Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R bieden we een authentieke ervaring die intens racen en gelikte gadgets combineert met supersnelle actie.”

Fast & Furious: Spy Racers werd in 2019 uitgezonden op Netflix en is uitvoerend geproduceerd door Vin Diesel, Chris Morgan, Neal H. Moritz, Tim Hedrick en Bret Haaland. De serie volgt Tony Toretto en een team van tiener straatracers die worden ingehuurd om te infiltreren in een elite race-competitie, die dient als dekmantel voor een criminele organisatie die streeft naar wereldheerschappij. Seizoen vier van Fast & Furious: Spy Racers Mexico wordt nu gestreamd op Netflix. Het nieuwste hoofdstuk in de Fast & Furious-saga – F9 – komt deze zomer uit.

Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R-releases voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Stadia en pc (digitaal) in november.

Bron en foto © Bandai Namco