Home Nieuws Sport Nieuws Van den Belt tekent nieuw contract

Van den Belt tekent nieuw contract

Thomas van den Belt heeft zijn contract bij PEC Zwolle verlengd. De middenvelder tekent voor een jaar bij met een optie voor nog een seizoen. Het 19-jarige jeugdexponent maakte afgelopen september zijn debuut in het betaalde voetbal tijdens de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. In totaal speelde hij negen wedstrijden, waarvan de laatste vier vanaf het eerste fluitsignaal.

Thomas van den Belt: ,,Deze contractverlenging zie ik als een beloning voor het afgelopen seizoen, waar het eigenlijk steeds beter ging. Ik voel hier het vertrouwen van de staf en directie en wil volgend seizoen mezelf nog nadrukkelijker laten zien. PEC is mijn club, ik speel er al vanaf 2012 en het doet me dan ook veel om hier ook de volgende seizoenen binnen de lijnen te staan.”

Technisch manager Mike Willems: ,,Het afgelopen seizoen heeft Thomas een enorme ontwikkeling doorgemaakt en op die voet gaan we graag verder. Zeker in de laatste vier wedstrijden van het seizoen, heeft hij zich laten gelden. Met Thomas heeft wederom een speler uit de voetbalacademie zijn plek in onze hoofdmacht gepakt en dat is een dikke pluim waard voor eenieder die daarbij betrokken is. Komend seizoen staat voor Thomas in het teken van zoveel mogelijk minuten maken en nog meer op de deur van de basis kloppen.” 

Bron en foto © PEC Zwolle Media