Home Games Trust presenteert de kleurrijke Felox Gaming muizen

Trust presenteert de kleurrijke Felox Gaming muizen

0
Trust presenteert de kleurrijke Felox Gaming muizen
Felox gaming muis © Trust

Trust presenteert de nieuwe Felox gaming muizen, een combinatie van een geavanceerd design en levendige kleuren. Met deze coole, comfortabele en betaalbare muis, die zowel bedraad als draadloos verkrijgbaar is, kunnen gamers het meeste uit hun gamesessies halen.
 
De GXT 109 Felox Wired Gaming Mouse is verkrijgbaar in vier opvallende kleuren – Booster Black, Winning White, Brilliant Blue en Powerful Pink – zodat gamers het ontwerp kunnen kiezen dat het beste bij hun persoonlijkheid past. Met de meegeleverde software kunnen gebruikers ook de snelheid, verlichting en macro’s van de muis aanpassen naar hun voorkeuren en gamestijl.
 
Voor wie de vrijheid van draadloos gamen zoekt, biedt de GXT 110 Felox Wireless Gaming Mouse een soepele ervaring. De Felox Wireless kan worden aangesloten via een USB-ontvanger die handig kan worden opgeborgen in de muis wanneer deze niet wordt gebruikt. Met een oplaadbare batterij kunnen gamers genieten van tot wel 80 uur speeltijd op een enkele lading, en zelfs blijven spelen tijdens het opladen met behulp van de meegeleverde kabel. Deze muizen zijn verkrijgbaar in Booster Black en Winning White en passen perfect bij elke game setup.

Beide Felox-muizen zijn ook voorzien van meerkleurige LED-verlichting met vier instellingen om de esthetiek van de muis volledig aan te passen aan de individuele stijl van spelers. Daarnaast hebben ze zes knoppen, waaronder een DPI-selectieknop voor het aanpassen van de snelheid (tussen 200 en 6400 DPI voor de bedrade muis en 800 tot 4800 DPI voor de draadloze muis). Deze knoppen geven gebruikers controle over hun game-ervaring.
 
Met een uniek ontwerp sluit de Felox ook perfect aan bij de nieuwe Zirox headsets. De Zirox is verkrijgbaar in bijpassende kleuren, zodat gamers een stijlvolle gameomgeving kunnen creëren die laat zien wie ze zijn.
 
De GXT 109 Felox Wired Mouse is nu verkrijgbaar voor de adviesprijs van €14,99, en de GXT 110 Felox Wireless Mouse is verkrijgbaar voor de adviesprijs van €19,99.

Bron en fotoi © Trust