Home Nieuws Gadgets & Electronica Razer introduceert vernieuwde Razer Blade 15 Advanced Model met nieuwe Intel-processor

Razer introduceert vernieuwde Razer Blade 15 Advanced Model met nieuwe Intel-processor

Razer introduceert de vernieuwde Razer Blade 15 Advanced Model. Deze laptop biedt krachtige prestaties in een compact formaat van slechts 15,8mm dik. Hij heeft de nieuwe 11e generatie Intel Core H-serie processor tot een Intel Core i9, NVIDIA GeForce RTX 30-serie GPU, en een beeldscherm met maximaal 360Hz.

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, introduceert de vernieuwde Razer Blade 15 Advanced Model. Deze laptop heeft de nieuwe 11e generatie Intel Core H-serie processor tot een Intel Core i9, NVIDIA GeForce RTX 30-serie GPU, en een beeldscherm met maximaal 360Hz. Daarmee biedt de nieuwe Razer Blade 15 Advanced Model krachtige prestaties in een compact formaat. De RTX 3060-versie is slechts 15,8 mm dik en daarmee de dunste gaming-laptop ter wereld met een GeForce RTX 3060 Laptop GPU.

Om een soepele ervaring te garanderen, maakt de nieuwe Razer Blade 15 Advanced Model gebruik van de nieuwste PCIe Gen 4-configuratie en is hij voorzien van DDR4 3200MHz geheugen. Het innovatieve M.2-ontwerp maakt zijn terugkeer, met dubbele slots op RTX 3070-versies en hoger, zodat gebruikers de SSD eenvoudig kunnen uitbreiden. Of het nu gaat om hardcore gamen of het creëren van content, de Razer Blade 15 Advanced Model-laptops zijn gebouwd om intensief gebruik en multitasking aan te kunnen.

De Razer Blade 15 Advanced Model-laptops hebben FHD 360Hz-schermen voor gamers, of QHD 240Hz-schermen met 100% DCI-P3 kleuren voor content creators die ook willen gamen in hun vrije tijd. Voor de allereerste keer zal de 4K OLED-versie voorzien zijn van de Intel Core i9 Processor.

De laptops behouden het slanke ontwerp waar Razer Blades om bekendstaan, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. Daarnaast hebben ze diverse connectiviteitsopties voor allerlei doeleinden. Dit omvat een Thunderbolt 3-poort, USB-C-poort full-size SD-kaartlezer en HDMI-poort, Wi-Fi 6E en een Windows Hello IR Full HD 1080p-webcam.

De nieuwe Razer Blade 15 Advanced Model is verkrijgbaar vanaf €2.499,99, waardoor het een toegankelijke, robuuste keuze is voor zowel gamers als content creators.

Prijs en beschikbaarheid

€2.499,99

Vanaf juni 2021 verkrijgbaar (nu vooraf te bestellen) via Razer.com, RazerStores en erkende retailers.

Bron en foto © Razer

Vorig artikelDe vette elektrische fiets van Phatfour
Volgend artikelNieuwe V Battle Decks voor Pokemon Trading Card Game