Home Games Nieuwe V Battle Decks voor Pokemon Trading Card Game

Nieuwe V Battle Decks voor Pokemon Trading Card Game

The Pokémon Company International heeft vandaag nieuwe V Battle Decks met Victini V en Gardevoir V uitgebracht voor de uiterst succesvolle Pokémon Trading Card Game. De producten zijn wereldwijd verkrijgbaar bij deelnemende winkels.

De V Battle Decks zijn verkrijgbaar in twee versies met Victini V en Gardevoir V. In elk V Battle Deck zit alles wat een Trainer nodig heeft om een spel te spelen, waaronder een deck met 60 kaarten, drie referentiekaarten, schadetellers, een grote metalen munt, een opbergdoos, spelregels en een beknopte handleiding met winnende strategieën.

Daarnaast kunnen Trainers kiezen voor de bundelversie V Battle Deck—Victini vs. Gardevoir. Deze versie bevat twee kant-en-klare decks en accessoires, zodat ze snel en eenvoudig een Pokémon TCG-gevecht aan kunnen gaan met familie en vrienden. Het V Battle Deck—Victini vs. Gardevoir wordt geleverd met twee extra Trainer-kaarten, waaronder twee holografische kaarten.

V Battle Decks zijn ideaal voor Trainers die het spel hebben leren spelen met Battle Academy – het allereerste bordspel van de Pokémon TCG – en die hun spelvaardigheden naar het volgende niveau willen brengen. Deze decks vormen bovendien een geweldige combinatie met en aanvulling op Battle Academy, omdat Trainers kaarten van het bordspel om kunnen wisselen met die uit de V Battle Decks.

Ga voor meer informatie over de Pokémon TCG naar 

Pokemon.com/TCG