Home Games Rap en gaming komen samen in de nieuwe Monster Energy Supercross –...

Rap en gaming komen samen in de nieuwe Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 muziekvideo trailer

Monster Energy Supercross draait volledig rond het ritme en in de flow zitten, dat weten we allemaal. Dus waarom een doodnormale “feature trailer” de game laten beschrijven als het ook op een heel andere manier kan?

Milestone, ontwikkelaar van Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3, sloeg de handen in elkaar met Supercross-atleet Adam Enticknap, a.k.a. 7deucedeuce, om “Be One of Us” te creëren. Het rap lied en de video tonen fans wat ze precies kunnen verwachten van de nieuwe videogame als ze het tegen de beste professionele riders opnemen in de meest realistische Supercross-videogame ooit gemaakt. De muziekvideo werd op locatie in Californië geschoten en mixt zowel digitale als levensechte actie op het circuit.  “Be One of Us” kent ook cameo’s van populaire YouTubers uit de Supercross videogaming community.

’Be One of Us’ was het eerste dat in mijn gedachten schoot toen de ontwikkelaar van Monster Energy Supercross 3 mij voor dit project benaderde,” aldus Supercross-atleet en rapper Adam Enticknap. “De gaming features zijn zo realistisch en ongelofelijk. Dit project was een surreële ervaring en ik hoop dat fans de rap even tof zullen vinden als de nieuwe game.”  

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 verschijnt op 4 februari voor PlayStation 4, Xbox One, Windows pc/STEAM, Google Stadia en Nintendo Switch