Home Entertainment Play Pokémon maakt details van championship-serie 2022 bekend

Play Pokémon maakt details van championship-serie 2022 bekend

© pokémon

The Pokémon Company International heeft vandaag meer details bekendgemaakt over de Play! Pokémon Championship-serie 2022. In de Play! Pokémon Championship-serie strijden deelnemers van over de hele wereld via regionale, internationale en speciale events om schitterende prijzen en om de ultieme beloning: de titel ‘Wereldkampioen Pokémon’. In de Pokémon Championship-serie 2022 spelen Trainers uit de hele wereld in de Pokémon TCG, de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield, het videospel Pokkén Tournament DX en – voor de allereerste keer – Pokémon GO om miljoenen aan prijzen en reischeques.

In het seizoen 2022 zullen bepaalde spelers in nieuwe leeftijdscategorieën terechtkomen. Van alle spelers die in het seizoen 2020 – in maart 2020 na negen maanden spelen afgebroken – punten verdiend hebben, worden de punten overgeheveld naar het seizoen 2022. Meer informatie over de leeftijdscategorieën van Play! Pokémon en over de Championship-punten vind je hier. Meer details over het Play! Pokémon-seizoen 2022 worden binnenkort bekendgemaakt.

De gezondheid en veiligheid van de deelnemers en alle betrokkenen staan voorop bij de komende Play! Pokémon-live-events. De situatie wordt continu in de gaten gehouden, en de startdatum van de persoonlijke Play! Pokémon-events wordt bepaald op basis van de gezondheidsmaatregelen, richtlijnen en aanbevelingen van de verantwoordelijke overheidsinstanties. Wanneer de persoonlijke events weer van start gaan, moeten alle deelnemers, leveranciers, medewerkers en toeschouwers voldoen aan het COVID-19-beleid van The Pokémon Company International (1) om de gezondheid en veiligheid van alle aanwezigen te waarborgen. Meer informatie over dit beleid vind je hier. (2) 
Pokémon GO Championship-serie
Bij het Pokémon Wereldkampioenschap 2019 waren de fans getuige van het eerste Pokémon GO-invitatietoernooi. Nu hebben Trainers van over de hele wereld de kans om tijdens de allereerste Pokémon GO Championship-serie tegen de besten te strijden en een uitnodiging in de wacht te slepen voor het Pokémon Wereldkampioenschap 2022. Dit officiële Pokémon GO-circuit wordt georganiseerd in samenwerking met Niantic en gaat in 2022 van start. In het eerste jaar wordt Pokémon GO gespeeld tijdens bepaalde events, waaronder regionale en internationale kampioenschappen. De beste Pokémon GO-spelers van deze events ontvangen een uitnodiging voor het Pokémon Wereldkampioenschap 2022. Deze Pokémon GO-events worden gehouden voor de leeftijdscategorieën Senior en Master. Meer informatie over onder meer de speeldatums van de events, het toernooiformaat en het prijzengeld wordt binnenkort bekendgemaakt op de website van Play! Pokémon.

Trainers kunnen zich vanaf nu gaan voorbereiden op de Pokémon GO Championship-serie. De inschrijving voor deelname aan de Play! Pokémon -events vindt plaats in twee stappen. Spelers die in het huidige Pokémon GO Battle League-seizoen de Legend-rang bereiken, kunnen zich als eerste voor events inschrijven tijdens een korte, vroege inschrijfperiode in de eerste maanden van 2022. Wanneer deze inschrijfperiode sluit, kunnen spelers van elke rang zich voor de resterende plaatsen inschrijven. Trainers kunnen tot 29 november 2021 meedoen aan het huidige GO Battle League-seizoen. Het volgende Pokémon GO Battle League-seizoen zal dezelfde rol vervullen voor een tweede reeks live-events. Alle deelnemers aan de Pokémon GO-serie die zich voor deze events in willen schrijven, moeten hun Pokémon GO-account koppelen aan een Pokémon Trainer Club-account, een Play! Pokémon-speler-ID hebben en instemmen met de gebruiksvoorwaarden van Play! Pokémon.

Meer informatie over Play! Pokémon-events vind je op

 https://www.pokemon.com/uk/play-pokemon/

Bron en foto © Pokemon

Vorig artikelOntrafel het mysterie van Z3R0 in Knockout City Season 3: H@CKeD, nu live
Volgend artikelCinekid kijkt alle kanten op – 360-graden vertoningen in ARTIS-Planetarium