Home Games Onthulling key art LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Onthulling key art LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

May the 4th Be With You! Vandaag, ter viering van de Star Wars-dag, onthult Warner Bros. Interactive het officiële key art voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Deze aankomende titel van TT Games bevat alle negen Skywalker-sagafilms in één gloednieuwe videogame.

Het key art toont een aantal van de grootste helden en schurken uit de Skywalker-saga in een epische mix van de drie Star Wars-trilogieën. Spelers kunnen het in de rol van hun favoriete personage zoals Luke Skywalker, Prinses Leia, Rey, Finn, BB-8 en talloze andere helden opnemen tegen de krachten van het kwaad. Ook kunnen zij aan de duistere kant vechten als Darth Vader, Kylo Ren en vele anderen.

Op de achtergrond van het key art zijn adembenemende locaties boordevol actie te zien , aangezien spelers in de videogame zelf mee kunnen doen in een aantal van de meest legendarische gevechten van de film. Fans zullen genieten van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Van de wereldberoemde start tot de Slag om Geonosis in de Kloonoorlogen en het besturen van een sneeuwscooter van de Alliantie in de Slag om Hoth tegen de verraderlijke grondtroepen van het Keizerrijk.

Meer informatie over LEGO Star Wars: The Skywalker Saga volgt in de zomer

Bron © Warner Bros

Vorig artikel[Review] Final Fantasy VII Remake
Volgend artikelLianne La Havas onthult releasedatum van haar nieuwe album