Home Games Minecraft Dungeons is nu beschikbaar

Minecraft Dungeons is nu beschikbaar

0
Minecraft Dungeons is nu beschikbaar

Neem je huis-kip mee en grijp je beste zwaard om Creepers of Zombie’s mee te verslaan, want Minecraft Dungeons is vanaf vandaag wereldwijd beschikbaar bij Xbox Game Pass Ultimate en te koop voor Xbox One, Windows-pc’s, Nintendo Switch en PlayStation 4!

Wat is Minecraft Dungeons? Minecraft Dungeons is een nieuwe, zelfstandige game in het Minecraft-universum. Dit actie-avontuur, geïnspireerd op klassieke dungeon-crawlers, is geschikt voor spelers van alle niveaus. Het is de perfecte game om samen met je vrienden en familie te spelen. Betreed de wereld als een echte held en neem het op tegen de kwaadaardige Arch-Illager. Speel alleen in singleplayer of ga in een team van maximaal vier vrienden samen de strijd aan, online of in lokale coöp.

Waar kan ik spelen? Je kunt je avontuur starten in de Standard Edition of upgraden naar de Hero Edition. Deze editie bevat een Hero Cape, skins voor twee spelers en een kip als huisdier. Met de Hero Edition krijg je ook toegang tot twee DLC-pakketten, zodra deze uitkomen. Xbox Game Pass-leden krijgen bovendien 10% korting op DLC en uitbreidingen van Minecraft Dungeons.

Ga voor meer informatie over Minecraft Dungeons naar Xbox Wire en lees wat je allemaal te wachten staat.

Bron © Microsoft