Home Nieuws Gadgets & Electronica Alienware-machines kunnen nog cooler! Weg met de warmte dankzij PCI-E liquid-cooled graphics

Alienware-machines kunnen nog cooler! Weg met de warmte dankzij PCI-E liquid-cooled graphics

De Alienware crew is constant bezig om zichzelf te overtreffen en nog betere en mooiere producten te maken. Onze nieuwe line-up van gaming-machines hebben een premium design en extreem krachtige prestaties:

De Alienware Area-51m – de krachtigste gaming laptop ter wereld* Alienware m15/m17 – slanke en krachtige gaming laptops standaard geleverd met power & performance Alienware Aurora – de perfecte esports desktop, nu beschikbaar met nieuwe graphics liquid cooling-technologie

Een blogpost met daarin de volledige specs van deze Alienware-aankondigingen is te vinden via deze link

Alienware Area-51m: Desktop-Class prestaties met overklokbare CPU’s en GPU’s  
De Alienware Area-51m, die is gebaseerd op het Legend industrial-design, is een klasse apart onder de gaming laptops met upgradeable en overklokbare desktop-processors en grafische kaarten voor on-the-go gamers die de beste gaming-ervaringen willen. Deze gaming laptop is nu nog krachtiger en sneller geworden. Met de nieuwe 10th Gen Intel Core S-series-processors beschikt de Area-51m over 10 cores (voor het eerst op een Alienware-laptop), 20 threads en tot wel 5,3GHz dankzij Terminal Velocity Boost voor maximale efficiëntie en optimale prestaties.

De perfecte blend – Alienware m15/m17: Slanke en krachtige gaming laptops met ongekende prestaties
De nieuwe Alienware m15/m17 laptops hebben een super slank en draagbaar design en barsten van de performance. Ondanks dat ze tot de dunste en meest krachtige gaming laptops in de markt behoren, boeten ze niet in als het gaat om uren speelplezier voor jouw AAA-titels en optimale gameplay-ervaring.

Dankzij de snelste 10th Gen Core H-series mobile-processors van Intel kan deze generatie m15/m17 overklokt worden op de i9-10980HK-processors en beschikt deze over consistente performance en meeslepende visuele display-opties voor een nog intensere gameplay. De m15/m17 verslaat de grootste vijand van elke gamer – hitte – met zijn nieuwe Alienware Cryo-tech cooling-design. Deze eerste SuperEfficient Voltage Regulation-technologie helpt om het prestatieniveau hoog te houden. De m17 gamer krijgt daarbij ook nog eens maximale grafische performance dankzij NVIDIA’s GeForce RTX 2080 SUPER Max-P graphics.

Alienware Aurora nu nog cooler: De perfecte Esports desktop met Liquid Cooling Graphics
Alienware kwam als eerste met een vloeistofgekoelde desktop in 2004 en nu introduceren we onze eerste PCI-e liquid cooling graphics op de Alienware Aurora. Dit is beschikbaar op NVIDIA’s GeForce RTX 2080 SUPER-graphics en biedt een temperatuur-reductie tot wel 19,5% en tot wel 69,2% geluidsreductie. Dankzij deze toevoeging beschikken gamers en pro’s die de Alienware Aurora overwegen straks over vloeistofgekoelde processors EN vloeistofgekoelde graphics!

Vroege preview van de Alienware 25 360Hz Gaming Monitor: gemaakt voor Esports
Voor gamers die supersnelle en responsieve beeldschermen willen, is de aankomende Alienware 25 Gaming 360Hz Monitor (AW2521H) in onze signature Legend ID zeker een aanrader. Deze 24,5 inch monitor heeft een 360Hz refresh rate – drie keer sneller dan de meeste gaming monitoren – en is gekoppeld aan NVIDIA G-SYNC. Dankzij IPS-technologie, lopen pc games veel beter, vrijwel zonder blurring op het scherm en hebben altijd consistente kleuren vanuit elke hoek. Hij komt later dit jaar beschikbaar in de Dark Side of the Moon-kleurstelling.

———

Game shift-technologie en Next Gen CPU’s en GPU’s, optimale prestaties voor gamers met een beperkt budget
Voor gamers met een beperkt budget hebben we de Dell G3 15 en G5 15 voorzien van een update voor heel veel intensieve uren aan gameplay. Deze laptops komen beschikbaar met de laatste Intel 10th Gen CPU’s en NVIDIA’s GeForce grafische kaarten. Game Shift-technologie geeft je maximale fan-snelheden en optimale prestaties met een druk op de knop. Beide laptops hebben 144Hz display panels, waarbij voor de G5 15 een optionele 300Hz mogelijk is voor nog betere visuele gameplay

*Wanneer deze is voorzien van Intel Core 19-9900K-processor, 64GB aan DDR4 2666MHz geheugen en NVIDIA GeForce RTX (8GB) graphics. Gebaseerd op interne analyse van concurrerende laptops in december 2018.

Bron © Dell Technologies