Home Games Milestone onthult nieuwe RIDE 4-trailer

Milestone onthult nieuwe RIDE 4-trailer

Milestone heeft vandaag een nieuwe trailer onthuld van RIDE 4, het nieuwste deel in de populaire franchise voor alle motorraceliefhebbers dat verschijnt op 8 oktober. De trailer biedt spelers een blik op het cutting-edge niveau van visuele getrouwheid waarmee zowel de motorfietsen als de circuits zijn vormgegeven.
De nieuwe trailer, die uitsluitend met de game-engine is gemaakt, toont het oog voor detail en perfectionisme waarmee de motorfietsen in de game zijn nagemaakt. Zelfs de cockpit is een perfecte reproductie, zowel qua design als qua dynamische elementen. Spelers kunnen in realtime alle veranderingen op het dashboard volgen, inclusief snelheid, temperatuur, tractie… zelfs de oliefles trilt mee met de bewegingen van de motorfiets!


Alle motorfietsmodellen in RIDE 4 zijn vanaf de grond af opgebouwd met de meest geavanceerde technologieën en de originele CAD- en 3D-scans van de echte modellen, waardoor spelers kunnen racen met authentieke, levensechte replica’s van de beroemdste motorfietsen, zelfs de zeldzaamste en meest exclusieve modellen.
Samen met de nieuwe trailer onthulde Milestone ook de retail Special Edition van RIDE 4 voor PlayStation®4 en Xbox One, die wordt geleverd inclusief een Steelbook-hoes met de iconische Yamaha R1 2020 en toegang tot de Season Pass, met 65 nieuwe motoren, 2 nieuwe tracks en 150 nieuwe evenementen!

Naast het cutting-edge niveau van visuele getrouwheid dat de authentieke replica’s van de beroemdste motorfietsen tot leven wekt, biedt RIDE 4 een unieke gameplay-ervaring, met een geheel vernieuwde Career-mode. Deze Career-mode laat spelers deelnemen aan razendsnelle uitdagingen over de hele wereld, culminerend in de ultieme kampioenschappen met de krachtigste Sportbikes, inclusief een gloednieuwe Endurance-mode, de zwaarste uitdaging waar alleen de beste virtuele coureurs tegen opgewassen zijn. Deze nieuwe game-mode bood Milestone de kans om het realisme en de authenticiteit van de game naar een hoger niveau te tillen met dynamische lichteffecten en weersomstandigheden en Pit Stops voor het beheer van banden en brandstof. Om in de zwaarste competitie te kunnen zegevieren, moeten spelers nu dus ook strategisch denken.


RIDE 4 is beschikbaar als pre-order en verschijnt op 8 oktober 2020 voor PlayStation®4, Xbox One en Windows pc/STEAM

Bron © Koch Media