Home Nieuws Gadgets & Electronica LG introduceert eerste 4K IPS 1MS GTG gaming monitor

LG introduceert eerste 4K IPS 1MS GTG gaming monitor

LG Electronics (LG) brengt gamen naar een nieuwe dimensie met de lancering van ‘s werelds eerste IPS 1MS GTG gaming monitor met 4K-resolutie.

De nieuwe LG UltraGear (27GN950) bouwt verder op het succes van haar voorganger, de LG UltraGear 27GL850, met wederom een geavanceerd 1MS GTG NanoIPS-scherm. Dit paneel zorgt ervoor dat spelers kunnen genieten van snelle reactietijden en verversingssnelheden zonder compromis te moeten stellen aan de beeldkwaliteit. Het nieuwe model heeft een vernieuwd design, verbluffende snelheid, 98 procent kleurendekking en levert dankzij de VESA DSC-technologie geweldige 4K UHD-beelden in 10-bits kleuren. De combinatie van de NVIDIA G-SYNC en ondersteuning van VESA DisplayHDR 600 zorgt voor een verbeterde beeldkwaliteit en minimale hapering, die ook perfect aansluit op de ingebouwde NanoIPS technologie, waardoor gamers genieten van een ongekend realistische en tevens fanatische ervaring.

LG’s nieuwe UltraGear is dankzij het 4K-scherm de ideale alles-in-één oplossing voor diegenen die hun gamesessies livestreamen. De grote monitor kan ook in het voordeel werken van creatieve professionals bij het bewerken van bestanden met een hoge resolutie of bij het gebruiken van meerdere programma’s tegelijk. Bovendien zorgt de 10-bits kleurdiepte en hardware-kalibratie dat de kleuren zo nauwkeurig zijn als nodig is voor videoproductie op professioneel niveau.

De LG UltraGear 27GN950 wordt begin augustus exclusief geïntroduceerd bij Bol.com en Coolblue voor een adviesprijs van €899,-

Bron © LG

Vorig artikelMilestone onthult nieuwe RIDE 4-trailer
Volgend artikelNetflix kondigt releasedatum aan van Jurassic World: Camp Cretaceous en lost eerste teaser