Home Games Maak kans om een karakter in te spreken in Assassin’s Creed Shadows

Maak kans om een karakter in te spreken in Assassin’s Creed Shadows

© Ubisoft

Fans van de Assassin’s Creed-franchise maken kans om zelf een niet-speelbaar personage (NPC) in te spreken in Assassin’s Creed Shadows door mee te doen aan de Dubbing Challenge op TikTok. In deze unieke wedstrijd delen spelers eigen nasynchronisaties van iconische scènes uit de Assassin’s Creed-franchise en de winnaars mogen een NPC nasynchroniseren in Assassin’s Creed Shadows.

Om mee te doen aan de wedstrijd moeten spelers een van de scènes kiezen die op Assassin’s Creed of lokale Ubisoft-kanalen worden geplaatst, een duet maken met de video door de Duet-functie te gebruiken en deze delen met de hashtag #AssassinsCreedDubbingChallenge op hun profiel.

De beste performers worden uitgenodigd om naar Londen te komen voor een opnamesessie geanimeerd door een professionele stemacteur om de stem van een personage in Assassin’s Creed Shadows te worden en meer te leren over het fascinerende werk van stemacteurs & -actrices.

De wedstrijd loopt van 18 juni tot en met 2 juli en de winnaars worden kort na afloop bekendgemaakt. Er kunnen meerdere scènes worden nagesynchroniseerd en de wedstrijd is beschikbaar in zeven verschillende talen: Engels, Japans, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Braziliaans Portugees.

Ga voor meer informatie over de regels van de Dubbing Challenge naar assassinscreedshadows.com/dubbingchallenge

Assassin’s Creed Shadows is vanaf 15 november verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X | S, Amazon Luna, Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die de Gold Edition, Ultimate Edition of de Collector Edition aanschaffen, of een Ubisoft+ Premium-abonnement afsluiten, spelen de game drie dagen eerder, op 12 november. Fans die een pre-order plaatsen voor welke editie van Assassin’s Creed Shadows dan ook, ontvangen een extra quest.

Bron en foto © Ubisoft