Home Games Little Nightmares heeft wereldwijd meer dan 2 miljoen spelers en komt op...

Little Nightmares heeft wereldwijd meer dan 2 miljoen spelers en komt op 1 juni naar Google Stadia

Bandai Namco Entertainment kondigt vol trots aan dat van de succesvolle puzzle-platformer horrorgame Little Nightmares wereldwijd meer dan 2 miljoen exemplaren zijn verkocht. Little Nightmares – ontwikkeld door Tarsier Studios en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment – laat spelers in de huid kruipen van Six wanneer zij probeert te ontsnappen uit de Maw, een schip vol kwaadaardige wezens en gevaarlijke vallen.

Vanaf 1 juni kunnen spelers zichzelf onderdompelen in het duistere verhaal van Little Nightmares op Google Stadia. De standaard editie van de game is vanaf 1 juni gratis beschikbaar voor Stadia Pro-leden. Zij kunnen Secrets of the Maw – een verzameling van drie aanvullende verhalen – apart aanschaffen. Niet-leden kunnen de Little Nightmares Complete Edition aanschaffen, die zowel de originele game als de Secrets of the Maw-DLC bevat.

“Het was geweldig om van het begin tot aan deze grote mijlpaal onderdeel te zijn van de reis genaamd Little Nightmares,” aldus Herve Hoerdt, Senior Vice President Digital Marketing & Content bij Bandai Namco Entertainment Europe. “Het is het bewijs van onze bekwaamheid om grootse franchises te creëren die niet alleen succesvol zijn en interesse wekken in de videogame-sector, maar in de entertainmentindustrie in zijn geheel. Terwijl deze mijlpaal belangrijk is, is dit nog maar het begin.” 

“Het was ongelofelijk om deze nieuwe franchise tot leven te zien komen door de reacties en support van de fans,” aldus Lucas Roussel, Producer van Little Nightmares. “Met Google Stadia hebben nog meer spelers toegang tot de game en de community zal dus blijven groeien. We richten ons volledig op Little Nightmares II en we kunnen niet wachten om de fans deze zomer meer over de game te vertellen.”

Little Nightmares is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc en vanaf 1 juni ook op Google Stadia.

Bron © Bandai Namco