Home Nieuws Gadgets & Electronica OnePlus gaat samenwerking aan met Epic Games voor unieke 90...

OnePlus gaat samenwerking aan met Epic Games voor unieke 90 FPS-Fortnite-smartphone-ervaring

OnePlus gaat een wereldwijde samenwerking aan met Epic Games, bedoeld om een ongeëvenaarde Fortnite-ervaring te creëren voor zijn toestelgebruikers. De OnePlus 8-serie is de eerste serie smartphones die in staat is Fortnite te draaien op de Unreal Engine met 90 FPS (frames per seconde). Dit is de hoogst beschikbare framesnelheid voor Fortnite op een smartphone. 


Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus: “OnePlus en Epic Games hebben samen een van de beste Fortnite-ervaringen op een smartphone ooit tot stand gebracht. De OnePlus 8-serie voorziet in een probleemloze, hoge framesnelheid voor Fortnite waar zelfs moderne gameconsoles niet tegenop kunnen. OnePlus creëert de beste toestellen voor mobile gaming, dankzij het toonaangevende display, de snelle performance en algehele gebruikerservaring.” 


De samenwerking, die gestoeld is op technologische innovatie, vond zijn oorsprong in de missie van Epic Games en OnePlus om Fortnite op Android naar een hoger niveau te tillen. Aan het resultaat van 90 FPS voor Fortnite op de OnePlus ging maanden aan ontwikkeling vooraf. 
Tim Sweeney, oprichter en CEO van Epic Games: “Dit is een grote stap vooruit. Naast het feit dat de teams grote performanceverbeteringen hebben bereikt op het gebied van FPS, wordt Fortnite op een OnePlus-toestel een fantastische ervaring.” 
OnePlus-gebruikers met de OnePlus 7, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7T en OnePlus 7T Pro kunnen Fortnite spelen met een maximum van 60 FPS, voorheen de beste performance voor de mobiele game. OnePlus zet zich in om zijn gebruikers van de beste mobile-gaming-ervaringen te voorzien en onderneemt continu stappen om op dit gebied unieke mogelijkheden uit te rollen.

Bron © OnePlus