Home Nieuws Gadgets & Electronica LG tv’s verhogen de lat met uitgebreide game diensten

LG tv’s verhogen de lat met uitgebreide game diensten

© LG

LG toont op CES 2023 haar sterke betrokkenheid bij het leveren van een premium TV-game-ervaring. De nieuwe LG TV’s zijn uitgerust met de nieuwe webOS UI met een speciale gaming-hub, de toevoeging van cloud gaming-dienst Amazon Luna en soepele gameplay bij 4K 60 FPS streaming via NVIDIA GeForce NOW.

Populaire cloudgamingservices, die nu gemakkelijk toegankelijk zijn vanaf de LG Game Card op webOS 2023, ook gewoon via spraakopdracht*, bieden enthousiaste en informele gamers tal van gametitels van toonaangevende partners zoals NVIDIA, Blacknut, Utomik en nu Luna en Boosteroid , zonder downloads of extra hardware. De bekroonde OLED-tv’s van LG bieden spelers de meest vloeiende gameplay dankzij superieure beeldkwaliteit, een ultrasnelle responstijd van 0,1 milliseconde en superlage inputvertraging, evenals een meer gepersonaliseerde game-ervaring via verschillende aanpassingsfuncties, waaronder Game Optimizer en genre -specifieke beeldinstellingen.

Al beschikbaar in FHD op LG TV’s uit 2021 en 2022 met webOS 6.0 of hoger, streamt GeForce NOW nu op 2020-modellen en zal later dit jaar beginnen met streamen in 4K op bepaalde modellen, waarbij bezitters van LG TV als een van de eersten indrukwekkend vloeiend streamen, zeer meeslepende 4K-gameplay met 60 FPS, op het grote scherm met alleen een compatibele controller.

GeForce NOW is NVIDIA’s open cloud gaming-service die gebruikmaakt van het bloeiende pc-gaming-ecosysteem door te streamen met NVIDIA GeForce RTX-prestaties van wereldklasse. Gamers kunnen hun favoriete pc-titels spelen die ze al in populaire digitale winkels hebben gekocht, waaronder veel van de meest gespeelde gratis games zoals Fortnite, Apex Legends en Destiny 2, met en tegen miljoenen andere pc-spelers. GeForce Now Ultimate-leden zullen genieten van streaming met een resolutie tot 4K bij 60 FPS op ondersteunde LG-tv’s, met ultralage latentie die wedijvert met veel lokale game-ervaringen.

Amazon Luna is toegankelijk via de Game Card van LG in de VS en voegt zich bij andere cloudgamingservices op het webOS-startscherm van de nieuwste tv’s van LG. Een Luna-abonnement biedt toegang tot games voor iedereen, van AAA-titels, retro-side scrollers, familiegames en meer, en titels als Assassin’s Creed Valhalla, Everspace en Team Sonic Racing, terwijl het Prime Gaming-kanaal Amazon Prime-abonnees toegang geeft tot verschillende exclusieve en elke maand gratis te spelen titels.

Bron en foto © LG

Vorig artikelHCA kondigt op CES 2023 nieuwe specificaties aan voor betere interoperabiliteit tussen ‘Connected Homes’
Volgend artikelMotorola lanceert de ThinkPhone