Home Nieuws Gadgets & Electronica JBL tilt hun gaming portfolio naar een hoger niveau met nieuwe en...

JBL tilt hun gaming portfolio naar een hoger niveau met nieuwe en verbeterde JBL Quantum Series

© JBL

Opnieuw breidt JBL de JBL Quantum lijn uit. Na het succes van de JBL Quantum 910 Wireless en JBL Quantum 610 Wireless lanceert het merk nieuwe producten voor de Quantum-lijn, de JBL Quantum 360X/P en JBL Quantum 910X/P. Deze nieuwe gaming headsets zijn speciaal ontworpen voor Xbox- en Playstation-consoles en bieden gameliefhebbers kwalitatief geluid en de mogelijkheid om in elke omgeving in contact te blijven. 

JBL is de enige gaming headset fabrikant die producten ontwikkelt met draadloze spatial audio virtualisatie met head tracking, specifiek voor de console. De JBL Quantum 910X/P biedt gamers JBL’s QuantumSPATIAL 360 immersive audio met head tracking zodat ze geen detail meer zullen missen tijdens het spel. De 360X/P en de 910X/P zijn uitgerust met JBL’s DualSOURCE, waardoor gamers in het heetst van de strijd geen call hoeven te missen. Het design van de headsets is geïnspireerd op de consoles en zijn verkrijgbaar in wit en blauw voor PlayStation en zwart en groen voor Xbox. 

© JBL

Sinds we ons in de wereld van gaming zijn gaan begeven, is het altijd onze missie geweest om audioproducten van topkwaliteit te ontwikkelen voor gamers van alle niveaus“, aldus Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Division. “De producten binnen de JBL Quantum-lijn bieden gamers uitstekende audiofuncties en innovatieve designs, zodat ze helemaal op kunnen gaan in het spel. De producten, inclusief deze nieuwe Xbox en PlayStation toevoegingen, geven gameliefhebbers van elk niveau een competitief voordeel.” 

JBL Quantum 910X & JBL Quantum 910P
Xbox- en PlayStation-gebruikers kunnen met deze nieuwe toevoegingen hun JBL Quantum-headsets afstemmen op hun favoriete consoles. De JBL Quantum 910X en 910P zijn het begin van deze veelbelovende serie en ze zijn klaar om een van de meest geavanceerde gaming headsets op de markt te worden. De headsets zijn uitgerust met JBL QuantumSPATIAL 360 audio met geïntegreerde head tracking, waardoor gamers de allerbeste surround sound kunnen ervaren via de USB-A/C draadloze verbinding op de console. Met Active Noise Cancelling kunnen gamers zich afsluiten van ongewenste achtergrondgeluiden en volledig opgaan in het spel. 

© JBL

JBL Quantum 360X & JBL Quantum 360P
Til jouw game ervaring naar een hoger niveau met de JBL Quantum 360-serie. Met de mogelijkheid om te spelen en tegelijkertijd de headset op te laden, zullen gamers geen moment meer missen. De JBL Quantum 360 X/P zijn voorzien van DualSOURCE, waardoor twee apparaten kunnen worden aangesloten via Lossless 2,4 GHz en Bluetooth en de batterij tot 22 uur meegaat, wat betekent dat gamers zonder vertraging verbonden kunnen blijven met hun teamgenoten.

Alle JBL Quantum X en P headsets zijn vanaf maart 2023 verkrijgbaar op jbl.nl. Ze worden allemaal geleverd in JBL’s meest milieuvriendelijke verpakking.

Bron en foto © JBL

Vorig artikelPrime Video kondigt premièredatum aan voor nieuwe thriller The Consultant
Volgend artikelAcer brengt nieuwe Nitro-laptops uit met
13e Gen Intel Core-processoren en GPU’s uit
de NVIDIA GeForce RTX 40-serie
Ik ben de eigenaar van Planetzone