Home Nieuws Film nieuws Prime Video kondigt premièredatum aan voor nieuwe thriller The Consultant

Prime Video kondigt premièredatum aan voor nieuwe thriller The Consultant

© Prime Video

De sinistere serie geeft een nieuwe betekenis aan “baas van hel”. 

Vandaag heeft Prime Video de eerste beelden van de langverwachte, door Christoph Waltz geleide serie The Consultant bekendgemaakt. Prime Video kondigde aan dat alle acht afleveringen van de serie exclusief op 24 februari wereldwijd in première gaat in meer dan 240 landen en gebieden.

Gebaseerd op Bentley Little’s gelijknamige roman uit 2015, ontwikkelen de personages en het verhaal van deze spannende nieuwe serie zich op nieuwe en onverwachte manieren. The Consultant is een verwrongen, komische-thrillerserie die de sinistere relatie tussen baas en werknemer onderzoekt.

© Prime Video

In de serie spelen Christoph Waltz als Regus Patoff, Nat Wolff als Craig, Brittany O’Grady als Elaine en Aimee Carrero als Patti.

Wanneer een nieuwe consultant, Regus Patoff (Christoph Waltz), wordt ingehuurd om de zaken te verbeteren bij het op applicaties gebaseerde spelbedrijf CompWare, ervaren de werknemers nieuwe eisen en uitdagingen die alles op losse schroeven zetten … inclusief hun leven.

Bedenker, showrunner en uitvoerend producent Tony Basgallop wordt bijgestaan door uitvoerend producent en pilotregisseur Matt Shakman, en uitvoerend producenten Christoph Waltz, Steve Stark en Andrew Mittman, naast producent Kai Dolbashian.

De Consultant wordt gemaakt door MGM Television en Amazon Studios.

© Prime Video

Bron en foto © Prime Video

Vorig artikelRepublic of Gamers gaat voor maximale prestaties met nieuwe 2023 line-up
Volgend artikelJBL tilt hun gaming portfolio naar een hoger niveau met nieuwe en verbeterde JBL Quantum Series