Home Games Grootste The Crew 2 update ooit nu gratis beschikbaar

Grootste The Crew 2 update ooit nu gratis beschikbaar

The Chase, de eerste episode van de nieuwste update voor The Crew 2, is nu gratis beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Stadia. De update introduceert een gloednieuw seizoensgebonden systeem, gecentreerd rond het nieuwe in-game bedrijf Motorflix, een welgekende televisieproducent. Spelers worden gerekruteerd om de hoofdrol te spelen in verschillende televisieshows met seizoensgebonden afleveringen.

Elk seizoen duurt vier maanden en bestaat uit twee opeenvolgende episodes van twee maanden. Tijdens The Chase kruipen spelers in de rol van een professionele coureur van Vault Corp, een private bank. Het doel is duidelijk: spelers moeten de slechteriken stoppen voordat ze de stad ontvluchten. De update introduceert daarnaast een nieuwe manier om in-game beloningen te ontgrendelen door middel van de Motorpass. Via deze pas krijgen spelers de kans om iedere episode, aan de hand van dagelijkse en seizoensgebonden missies, 50 levels aan beloningen vrij te spelen. De Motorpass bevat zowel gratis als premium beloningen, waaronder exclusieve voertuigen.

Tijdens het eerste seizoen van The Crew 2 krijgen spelers nog steeds de kans om 28 nieuwe voertuigen te ontgrendelen of aan te schaffen, waaronder de Chevrolet C8 Stingray 2020 of de Lamborghini Veneno Interception Unit 2013. Tevens introduceert iedere episode nieuwe gethematiseerde evenementen, exclusieve beloningen en nieuwe gamemodi. Als laatste introduceert de gratis update het nieuwe merk Creators, dat freelance 3D-artiesten de mogelijkheid biedt om elk seizoen een nieuw voertuig te ontwerpen. De eerste auto die wordt toegevoegd aan het Creator merk is de K.S. Masked Leader 2020, ontworpen door Khyzyl Saleem, een getalenteerde Britse 3D-designer. The Crew 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Stadia, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is The Crew 2 onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

Bron © Ubisoft