Home Nieuws Muziek Nieuws Miss Montreal primeurt nieuwe kerstsingle ‘Angels In The Sky’ live in de...

Miss Montreal primeurt nieuwe kerstsingle ‘Angels In The Sky’ live in de Sky-studio

Miss Montreal heeft een nieuwe kerstsingle en Sky Radio The Christmas Station had vanmorgen de primeur. De zangeres en tevens groot kerstfan kondigde haar kerstnummer ‘Angels In The Sky’ zelf aan vanuit de Sky Radio studio in het bijzijn van de Sky Radio kerstman. Het muziekstation, dat in de kerstperiode wordt omgedoopt tot The Christmas Station, opende afgelopen maandag het kerstseizoen met Michael Bublé en de hele week presenteren verschillende VIPS hun favoriete kersthits bij de zender. 

Sanne Hans (Miss Montreal): “Ik ben gek op Kerst. Mijn kerstboom staat al sinds maart vorig jaar. Ik heb ‘m eigenlijk gewoon nooit weg willen halen, omdat ik er zo blij van word. Een nieuwe kerstsingle kon daarom niet uitblijven. En waar kun je ‘m dan beter lanceren dan bij hét kerststation van Nederland, Sky Radio The Christmas Station. Ik hoop dat ik iedereen met ‘Angels In The Sky’ een lekker kerstgevoel kan geven, vooral nu in deze bijzondere kerstperiode.”

‘Angels In The Sky’ is niet de eerste kerstsingle van Miss Montreal. Ook haar allereerste kerstplaat ‘Being Alone At Christmas’ is al jaren een veel gedraaide kersthit bij Sky Radio The Christmas Station. Het nummer is dit jaar bovendien ook te horen in een speciale versie onder de kerstcommercial van het non-stop muziekstation.

Bron © Sky Radio

Vorig artikelGrootste The Crew 2 update ooit nu gratis beschikbaar
Volgend artikelWIN! Diego Maradona dvd