Home Entertainment Griezel thuis met Nightmare Horror Adventures

Griezel thuis met Nightmare Horror Adventures

Geen kroeg, geen restaurant, geen teamsport en geen evenementen. Zo moeten horrorfans het dit jaar stellen zonder het bekende Halloween Fright Nights-event in Walibi. Voor veel mensen, en zeker jongeren, is het de komende tijd zoeken naar ander spannend, ‘corona-veilig’ vertier. Spelleninnovator Identity Games speelt slim in op de populaire horrortrend onder jongeren en biedt uitkomst met NIGHTMARE Horror Adventures. Met dit nieuwe, avondvullende, verhaalgedreven bordspel creëer je het ultieme vermaak thuis. Ofwel: hoe je van je ‘sociale of familiebubbel’ tijdelijk een ‘horror-bubbel’ maakt… 


NIGHTMARE Horror Adventures is minstens zo enerverend als de wereldwijde kaskraker Escape Room The Game van Identity Games. “Het spel is ideaal voor deze donkere herfstperiode met Halloween in aantocht. We zien dat er in deze coronatijd een duidelijke belangstelling is voor en behoefte is aan vermaak in de thuissituatie. Een bordspel leent zich daar bij uitstek voor”, aldus Jan-Maurits Duparc, Chief Creation bij Identity Games.


Meeslepende ervaring

Het spel biedt een spannende, meeslepende ervaring vol verrassingen. “In het NIGHTMARE-verhaal kruip je samen met vier familieleden of vrienden in de huid van de vijf Crafton-kinderen. Het is dus net alsof je de hoofdrol speelt in een enge horrorfilm. Het maakt de beleving echt. In een oud landhuis zoek je al dan niet geblinddoekt naar aanwijzingen over de moord op hun ouders vijftien jaar geleden. Er is letterlijk en figuurlijk maar één kans om de echte moordenaar te vinden en het mysterie op te lossen”, licht Duparc toe. Het spel (16+) kan worden gespeeld met 4 – 5 spelers en is nu verkrijgbaar bij de bekende verkoopadressen.

Bron © Identity Games

Vorig artikelGalaxy Buds Live exclusief verkrijgbaar in de kleur Mystic Blue tijdens Samsung Week
Volgend artikelpopcorn en nacho’s bestellen via Pathé Delivery