De baanbrekende nieuwe oordopjes van Samsung, Galaxy Buds Live, zijn nu verkrijgbaar in de opvallende kleur Mystic Blue. De Galaxy Buds Live combineren moeiteloos stijl met geluidskwaliteit, en met deze oogverblindende nieuwe kleuroptie kunnen consumenten hun stijl en zelfexpressie verder maximaliseren. De Galaxy Buds Live hebben een iconisch design en comfortabele pasvorm. Dankzij AKG’s geluidsexpertise klinkt het geluid diep en rijk. Ze bevatten drie microfoons en een Voice Pickup Unit, zodat je het gevoel hebt in dezelfde ruimte als je dierbaren te zijn, zelfs als je niet thuis bent. Deze oordopjes zijn voorzien van actieve ruisonderdrukking, waardoor gebruikers hinderlijke geluiden kunnen onderdrukken, maar tegelijkertijd belangrijke gesprekken of aankondigingen blijven horen.

Prijs en verkrijgbaarheid Galaxy Buds Live
De nieuwe Galaxy Buds Live in de kleur Mystic Blue zijn vanaf 26 oktober exclusief verkrijgbaar via Samsung.com en in de Samsung Experience Store als onderdeel van ‘Samsung Week’ voor een adviesprijs van € 189,-.

‘Samsung Week’ is een Europese promotieweek die consumenten toegang geeft tot exclusieve deals in het hele productassortiment van Samsung. De Samsung Week loopt van 26 oktober tot 1 november 2020.

Bron © Samsung

Comments

comments