Home Entertainment Dit zijn de leukste gamingactiviteiten tijdens Heroes Made in Asia

Dit zijn de leukste gamingactiviteiten tijdens Heroes Made in Asia

© Bart Nijs/ Made in Asia

Succesvol evenement keert in mei weer terug!

Over iets meer dan twee maanden is het alweer tijd voor Heroes Made in Asia! Op 6 en 7 mei 2023 kunnen liefhebbers van Aziatische popcultuur weer hun ogen uitkijken in de Evenementenhal Gorinchem. Net als de voorgaande edities zijn er een hoop activiteiten gepland en ook de gaming toernooien maken weer hun opwachting!

Verzwak je tegenstander, sla ze uit de arena en win de hoofdprijs

Na de successen van de vorige edities, is er ook deze keer weer een ‘Super Smash Bros. Ultimate’ 1vs1 toernooi, waar de kandidaten strijden om de felbegeerde hoofdprijs van €300,-. Ook de kandidaten die op de tweede t/m de vierde plek eindigen, vallen in de prijzen. Het toernooi begint beide dagen om 11 uur bij de stand van mCon esports. Heb jij de skills om gekroond te worden tot de Super Smash Bros. Ultimate Champion van Heroes Made in Asia?

© Bart Nijs / Made in Asia

Show je Dragon Ball FighterZ moves

Mocht je één klassieker niet genoeg vinden, waag je dan aan het ‘Dragon Ball FighterZ’ toernooi! Dit spel is ontstaan uit wat de ‘Dragon Ball’-serie al sinds 1986 zo geliefd en beroemd maakt: spectaculaire gevechten tussen almachtige strijders. Vecht jij als ‘Saiyans’ Goku of Gohan, of laat jij als één van de bad guys zoals Frieza of Cell tijdens dit 1vs1 toernooi ook voor het eerst je ‘true form’ zien en eindig je daarmee in de top 4? Dan val je in de prijzen! Het ‘Dragon Ball FighterZ’ toernooi gaat van start om 11 uur* bij de stand van mCon esports.

Free-to-play Area

Vind je gamen leuk, maar heb je geen behoefte aan een toernooi? Dan is de free-to-play area van Made in Asia misschien wat voor jou! In deze area kun je je uren vermaken met games als ‘Super Smash Bros. Ultimate’, ‘Dragon Ball FighterZ’, ‘Tekken’, ‘Pokémon Unite’ en ‘Mortal Kombat’. De games zijn helemaal gratis te spelen, dus kom langs, chill met je vrienden en leer nieuwe spelers kennen.

© Bart Nijs / Made in Asia

Kom je ook?

Voor deelname aan één van de toernooien is een speciaal Gaming Ticket benodigd. Tickets kosten €5,- en zijn verkrijgbaar via de website van de organisatie. Deze tickets staan los van de entreekaarten tot het evenement. Voor de snelle beslisser is er goed nieuws: op de entreetickets gelden tot 23 maart extra voordelige Early Bird tarieven vanaf €24,- voor een dag of €34,- voor het hele weekend. Kijk voor meer informatie over het evenement, de gasten en alle activiteiten op made-in-asia.nl

Bron en foto © Bart Nijs/ Made In Asia