Home Nieuws Film nieuws Eerste trailer Haunted Mansion gelanceerd

Eerste trailer Haunted Mansion gelanceerd

© The Walt Disney Company

Bekijk nu de teaser trailer en poster van Disney’s komische en griezelige avontuur Haunted Mansion. De film is geïnspireerd door de klassieke pretparkattractie The Haunted Mansion, die te vinden is in Disneyland (Anaheim), Magic Kingdom (Bay Lake) en Tokyo Disneyland. In Disneyland Paris staat een attractie die is gebaseerd op The Haunted Mansion, genaamd Phantom Manor. 

Haunted Mansion wordt geregisseerd door de bekroonde regisseur Justin Simien. In de film schittert een sterrencast bestaande uit onder anderen LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon, Dan Levy, Jamie Lee Curtis en Jared Leto als The Hatbox Ghost.

© The Walt Disney Company

Regisseur Simien zegt: “Als levenslange fan van de Haunted Mansion-attractie, ben ik ongelofelijk enthousiast om de teaser trailer te delen voor onze nieuwe verfilming, waar een geweldige cast in speelt. Ons team heeft onvermoeibaar gewerkt om een eng, grappig en filmisch buitenaards avontuur te creëren om van te genieten voor zowel nieuwe als die-hard fans! Ik kan niet wachten tot het publiek deze bioscoopvesie van de iconische Disney-attractie kan ervaren.”

“Haunted Mansion” is geïnspireerd door de klassieke pretparkattractie en gaat over een vrouw en haar zoon die een bonte verzameling van zogenaamde spirituele experts inschakelen om hun huis te bevrijden van bovennatuurlijke krakers. De producenten van de film zijn Dan Lin en Jonathan Eirich, met Nick Reynolds en Tom Peitzman als uitvoerend producenten. 

Haunted Mansion is vanaf 26 juli te zien in de Nederlandse bioscopen en vanaf 28 juli in de Belgische bioscopen

© The Walt Disney Company