Home Games Dead by Daylight voor Nintendo Switch nu verkrijgbaar

Dead by Daylight voor Nintendo Switch nu verkrijgbaar

Behaviour™ Interactive heeft vandaag Dead by Daylight™ uitgebracht voor de Nintendo Switch™, de game is nu beschikbaar in de Nintendo eShop en bij deelnemende retailers. Deze gloednieuwe editie van de klassieke horror-multiplayer-game zit boordevol bloedstollende content, inclusief 9 killers, 10 survivors en 3 cosmetische pakketten. Spelers  kunnen ook aanvullende hoofdstukken aanschaffen, inclusief de gloednieuwe Stranger Things-add-on.

In Dead by Daylight beleven spelers zenuwslopende jachtpartijen tussen een brute killer en tot vier survivors, en dankzij de Nintendo Switch kunnen spelers er altijd en overal van genieten! Waag je aan een dodelijk kat-en-muisspel met twee soorten gameplay: als survivor, vanuit een derdepersoons perspectief, of als de killer, vanuit een eerstepersoons perspectief. Survivors kunnen samenwerken of in hun eentje proberen te overleven, terwijl killers in first-person jacht op hun prooien kunnen maken.

Exclusieve Trapper-cosmetic voor de Switch

Spelers die Dead by Daylight voor de Switch aanschaffen, worden beloond met een exclusieve cosmetic voor de Trapper, de iconische killer in de game. Met deze heftige outfit weet je zeker dat je opvalt!

“We zijn heel blij en trots om Dead by Daylight te lanceren voor de Nintendo Switch. Dit is een nieuwe manier voor ons om de game in zoveel mogelijk handen te krijgen. Het is ook een geweldige kans voor onze speler om hun geliefde game overal te kunnen spelen. Ik wil Switch-gebruikers hartelijk welkom heten in de wereld van de Entity. De eerste paar potjes worden pittig, maar hou vol… de toekomstige winsten maken het de moeite waard,” aldus Mathieu Côté, Game Director voor Dead by Daylight en Head of Partnerships van Behaviour Interactive.

Vorig artikelNieuwe trailer Frozen 2 gelanceerd (Release: 20 november )
Volgend artikelGiiKER Super Cube i3SE – De eerste intelligente Rubik’s Cube ter wereld
Ik ben de eigenaar van Planetzone