Home Games De Sims vieren hun 20e verjaardag

De Sims vieren hun 20e verjaardag

Het is tijd om je Simlish te oefenen en ‘Ooboo vroose, baa dooo‘! te zeggen (wat zich vertaalt naar, ‘Fijne verjaardag, De Sims!’), want de iconische levenssimulatiegame De Sims bestaat twintig jaar! We vieren twee decennia aan creativiteit, diversiteit en een bloeiende community.

Sinds De Sims in 2000 voor het eerst werd uitgebracht, hebben spelers over de hele wereld hun perfecte huizen ontworpen, unieke Sims gemaakt en hun eigen verhalen verteld. Het team van Maxis Studio heeft een speciale infographic samengesteld met leuke weetjes over alles wat spelers de afgelopen twintig jaar hebben gedaan: inclusief het maken van meer dan 1,6 miljard Sims, het bouwen van meer dan 575 miljoen huishoudens en meer dan 1,3 miljard O jaa’s! Dat zijn indrukwekkende cijfers… en een paar heel drukke Sims!

Als onderdeel van dit gedenkwaardige verjaardagsfeestje, kunnen Simmers op elk platform het feest meevieren door een duik te nemen in het speciale 20e Verjaardag Bubbelbad, verkrijgbaar via een kleine update die vandaag live gaat. Ga lekker zitten, relax en haal herinneringen op met dit nieuwe ingame item.

PlayStation Plus-abonnees krijgen gedurende de hele maand februari ook gratis toegang tot De Sims 4. Het feest gaat zelfs buiten de game om door! Simmers kunnen hun liefde voor De Sims laten zien met merchandise van Threadless, die je hier kunt bekijken.