Home Games Apex Legends Global Series – Autumn Circuit begint op 3 oktober

Apex Legends Global Series – Autumn Circuit begint op 3 oktober

EA en Respawn Entertainment hebben de Apex Legends Global Series (ALGS) aangekondigd en zetten de felle competitie voort met het Autumn Circuit, dat op 3 oktober begint met een prijzenpot van $500.000 USD. 

Deze volgende fase van de ALGS volgt een sterke Summer Circuit-serie met toernooien waarin meer dan 2000 van de beste Apex squads uit de hele wereld hebben gestreden om een plek in de Playoffs. Op 12 en 13 september vechten populaire teams, waaronder Team SoloMid, Gambit Esports, Complexity Gaming, het uit in het innovatieve Match Point playoff-formaat op Kings Canyon en World’s Edge om mogelijk te worden gekroond tot ALGS Summer Circuit Champion. 

Het ALGS Autumn Circuit brengt de competitieve Apex Legends-community opnieuw bij elkaar als de aftrap wordt gegeven op 3 oktober, en culmineert met de Playoffs op 19-20 december. Gebruikmakend van cloud-based broadcast-productietechnologie zendt EA de laatste dag van elk circuit-toernooi uit met de allerbeste fragmenten van dat weekend op Twitch en een speciaal officieel AGLS YouTube-kanaal. 

Een volledige lijst met datums voor het Apex Legends Global Series Autumn Circuit vind je hieronder:

  • Autumn Circuit #1 = 3-5 oktober
  • Autumn Circuit #2 = 17-19 oktober
  • Autumn Circuit #3 = 31 oktober – 2 november
  • Autumn Circuit #4 = 7-9 november
  • Autumn Circuit LCQ = 5-7 december
  • Autumn Circuit Playoffs = 19-20 december

Tijdens de virtuele Apex Legends Global Series-toernooien van 2020 hebben fans gekeken naar plays op hoog niveau van zowel bekende profs als nieuwkomers, terwijl nieuwe gezichten zoals North en AimAssist zich een weg banen naar het klassement. Na de recente release van Apex Legends Season 6 – Boosted, dat de nieuwe defensieve Legend Rampart introduceerde, kunnen spelers uit de hele wereld opnieuw genieten van de nieuwste meta- en Legend-strategieën op deze competities. 

Bron © Electronic Arts