Home Games 2K onthult eerste leider uit Civilization VI – New Frontier Pass DLC...

2K onthult eerste leider uit Civilization VI – New Frontier Pass DLC #1: Maya & Gran Colombia Pack

Afgelopen maandag heeft 2K de Civilization VI – New Frontier Pass aangekondigd, een nieuwe seizoenspas die acht nieuwe beschavingen, negen nieuwe leiders, zes nieuwe gamemodi en meer toevoegt aan het veelgeprezen strategiespel. Alle content van de seizoenspas wordt gespreid uitgebracht tot en met maart 2021 en het eerste DLC-pakket – Maya en Gran Colombia Pack – is vanaf 21 mei 2020 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Windows-pc, Mac en Linux.

In deze First Look-video onthullen we de eerste van twee leiders die inbegrepen zijn in het pakket: Lady Six Sky van de Maya-beschaving. Hier is wat belangrijke informatie over Lady Six Sky in Civilization VI:Lady Six Sky vertrouwt niet op de traditionele bronnen van vers water om haar imperium te vestigen, maar maakt gebruik van een netwerk van boerderijen en plantages om haar beschaving op te bouwen.

De Maya’s delen hun nederzettingen anders in dan andere beschavingen. Ze zoeken hun huisvesting bij boerderijen in plaats van dichtbij het water. Huisvesting grenzend aan luxe biedt hen ook extra voorzieningen. Lady Six Sky wil haar steden dicht bij haar hoofdstad houden. Dus vestig een vroege cluster van steden en verdedig ze met je Hul’che atlatlists. Met goed geplaatste Observatoriumdistricten die extra kennis en wetenschap ontvangen van aangrenzende boerderijen en plantages, kun je de andere beschavingen in technologie voor zijn, je mensen naar de ruimte laten gaan of een belangrijke boost geven voor een nieuwe overwinning.

De Civilization VI – New Frontier Pass is verkrijgbaar tegen een adviesprijs van €39.99. Het Maya & Gran Colombia Pack is verkrijgbaar tegen een adviesprijs van €8.99.

Civilization VI is geschikt om te spelen voor iedereen ouder dan 12 jaar, beoordeeld door PEGI. De game is ontwikkeld door Firaxis Games, een studio van 2K. 
2K is een publishing-label van Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO).

Bron © 2K