Home Entertainment Disneyland Paris krijgt wereldwijde primeur voor de Grote Finale van haar...

[Video] Disneyland Paris krijgt wereldwijde primeur voor de Grote Finale van haar 30e verjaardag

© The Walt Disney Company

De allereerste dagelijkse Marvel droneshow ooit in een Disney Park, de terugkeer van de iconische avondshow Disney Dreams®!, een exclusieve nieuwe theatershow met de favoriete Pixar Figuren en vele andere verrassingen. De Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris is een niet te missen feest!

Als onderdeel van de ambitieuze transformatie van het resort viert Disneyland Paris sinds 6 maart 2022 haar 30e verjaardag. Gasten worden uitgenodigd om groter te dromen en harder te lachen. Het resort is een nieuw tijdperk van creativiteit en innovatie ingegaan en biedt een gastervaring die meer spectaculair en onvergetelijk is dan ooit tevoren.

Voortbouwend op het ongelooflijke succes van dit feest, dat is bekroond met een aantal van de meest prestigieuze prijzen in de attractie-industrie, waaronder een IAAPA Brass Ring Award* en een Park World Excellence Award**, kondigt Disneyland Paris nieuwe magische ervaringen aan als onderdeel van de Grote Finale van de 30e verjaardag, die kunnen worden beleefd tot en met 30 september 2023.

Bron en foto © The Walt Disney Company