Home Entertainment Pokémon GO en Heroes Made in Asia slaan handen ineen met in-game...

Pokémon GO en Heroes Made in Asia slaan handen ineen met in-game bonussen tijdens het evenement 

© Pokémon / Made In Asia

Het duurt nog maar twee weken voordat de derde editie van Heroes Made in Asia begint in de Evenementenhal Gorinchem, maar dat houdt de organisatie van het evenement rondom Aziatische popcultuur niet tegen om nog meer te gekke onderdelen bekend te maken! Vandaag kondigt de organisatie aan dat er op 6 en 7 mei een aantal hele toffe in-game bonussen  worden geactiveerd in de Pokémon GO app, zoals extra Pokéstops, Pokéballs en unieke encounters met diverse zeldzame Pokémon.

Extra stops, langere lures en zeldzame Pokémon

Tijdens Heroes Made in Asia zullen er bij het evenement extra Pokéstops toegevoegd worden aan het spel, waar spelers aan kunnen draaien om items te krijgen zoals Pokéballs. Zoals elke Pokémon GO-speler weet is dit niet het enige wat je kunt doen bij een Pokéstop; je kunt hier namelijk ook Lure Modules activeren, die zorgen voor aanzienlijk meer wilde Pokémon voor elke speler die daar in de buurt loopt. Eén van de speciale bonussen is echter dat deze Lure Modules tijdens het evenement maar liefst zes uur lang actief blijven, in plaats van één uur.

Ook zal er een bijzondere Field Research beschikbaar zijn voor bezoekers van het evenement. De beloningen van het voltooien van deze Field Research zijn onder andere encounters met Porygon, Joltik en de ontzettend zeldzame Unown M & A. Voor de fans die na 6 en 7 mei nóg meer willen vangen en ontdekken, zal er ook nog een soortgelijk in-game evenement zijn tijdens het Heroes Dutch Comic Con evenement op 24 en 25 juni in Jaarbeurs Utrecht.

Wereldwijde sensatie

Toen Pokémon GO in 2016 werd gelanceerd, was het gelijk een ongelooflijk groot succes. Met miljoenen spelers wereldwijd kon je de dagen na de Nederlandse lancering op 16 juli 2016 niet meer om het spel heen; overal in het land veranderde het straatbeeld plotseling in groepen mensen die stad en land afliepen om Pokémon te vangen. Het mobiele spel maakt gebruik van augmented reality en gps, waardoor de geliefde Pokémonzich lijken te bevinden in de echte wereld. Deze Pokémon, zoals bijvoorbeeld de populaire Pikachu, zijn te vangen door met de vinger over het beeld te schuiven en zo een Pokéball te gooien. Naast het vangen van Pokémon kun je zogenoemde Gyms overnemen, de slechteriken van Team Rocket verslaan en allerlei opdrachten uitvoeren om leuke beloningen te verdienen.

Pokémon Trading Card Game area

Naast de mobiele game en de bonussen is er dit jaar ook nog eens voor het eerst een Pokémon Trading Card Game Area bij Heroes Made in Asia. Hier kunnen de liefhebbers graded Pokémonkaarten kopen. Je kunt hier je verzameling flink uitbreiden, want de allernieuwste sets zijn te verkrijgen tijdens het weekend.

Links

made-in-asia.nl

Bron en foto © Pokémon / Made In Asia

Vorig artikel[Video] Advance Wars: 1+2 Re-Boot Camp nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch
Volgend artikelPEC Zwolle na één seizoen weer terug naar Eredivisie