Home Entertainment Iron Fist naar Heroes Dutch Comic Con

Iron Fist naar Heroes Dutch Comic Con

Finn Jones © Heroes Dutch Comic Con

De Britse acteur Finn Jones komt naar de grootste comic con van Nederland! Jones is vooral bekend van zijn rol als Marvel-superheld Iron Fist in de gelijknamige serie en als Loras Tyrell in ‘Game of Thrones’. Op zaterdag 22 en zondag 23 juni is de Brit aanwezig tijdens de zomereditie van Heroes Dutch Comic Con. Fans kunnen Jones vragen stellen, met hem op de foto of een handtekening bemachtigen.

Finn Jones (1988) is een Britse acteur die zijn grote doorbraak kende met zijn rol als de ridder Loras Tyrell in de hitserie ‘Game of Thrones’. Jones was te zien van het eerste tot en met het zesde seizoen van de fantasy serie. Kort na zijn afscheid bij ‘Game of Thrones’ werd Jones gecast als Marvel superheld Iron Fist (Danny Rand) in de gelijknamige serie. Jones kroop ook voor andere series in de huid van Danny Rand, waaronder in de Netflix-miniserie ‘The Defenders’.

Ook was de acteur te zien in het tweede seizoen van de Apple TV-serie ‘Dickinson’, een fictieve vertolking van het levensverhaal van de jonge Amerikaanse dichter Emily Dickinson. Jones was in het tweede seizoen te zien als Samuel Bowles. Daarnaast nam de acteur de rol van Marty op zich in de dramaserie ‘Swimming with Sharks’, met Diane Kruger en Kiernan Shipka.

Ontmoet hem in Utrecht

Bezoekers van Heroes Dutch Comic Con kunnen op zaterdag 22 en zondag 23 juni de acteur vragen stellen, met hem op de foto en een handtekening bemachtigen. Nog nooit verwelkomde Heroes Dutch Comic Con zoveel special guests voor hun evenement als voor komende editie. Eerder werden David Tennant, Cobie Smulders, Misha Collins, The Hillywood Show, Jeff Ward en Stanislav Yanevski al aangekondigd als gast op zaterdag 22 en zondag 23 juni. Tevens zijn James en Oliver Phelps te gast tijdens het exclusieve vrijdagavond-programma op vrijdag 21 juni.

Nóg meer Heroes Dutch Comic Con

Heroes Dutch Comic Con is komende editie voor het eerst een driedaags evenement. Tijdens een exclusieve extra avond worden ook op vrijdag 21 juni de deuren geopend voor het publiek. Een selecte groep bezoekers krijgt de kans om te genieten van een exclusief programma met unieke activiteiten, panels en gasten. Daarnaast mogen zij als eerst rondsnuffelen bij de merchandise kraampjes, die speciaal voor deze avond unieke items aanbieden. Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op dutchcomiccon.com

Bron en foto © Heroes Dutch Comic Con