Home Entertainment Heroes Dutch Comic Con breidt uit met een nieuw onderdeel Cosplay Village

Heroes Dutch Comic Con breidt uit met een nieuw onderdeel Cosplay Village

(Van links naar rechts: Satiella, Sammyscosplay) © Heroes Dutch Comic Con

Naast de bekende Cosplay Catwalk en Cosplay Competition komt Heroes Dutch Comic Con tijdens de komende editie op 24 en 25 juni met een uitbreiding rondom cosplay: de Cosplay Village. In deze area van de beurs kunnen bezoekers hun favoriete cosplayers ontmoeten, met ze op de foto en ze het kostuum van het lijf vragen.

De eerste Cosplay Village is er gelijk één voor in de boeken

Voor de eerste keer opent er een Cosplay Village op de beursvloer van Heroes Dutch Comic Con. Deze nieuwe area geeft fans van cosplay een kans om hun favoriete cosplayers te ontmoeten en vragen te stellen. De aangekondigde cosplayers zijn verre van de minste! Zo zijn Satiella, Stellar Cosplay, Sammyscosplay en Tara Cosplay slechts een aantal van de aangekondigde cosplayers met een gigantische following op social media. Ook de populaire LittyTittyCosplay en Multifluffyness zijn 24 en 25 juni van de partij in de Utrechtse Jaarbeurs. Fans krijgen ook de mogelijkheid om unieke en exclusieve items te kopen bij gespecialiseerde vendors, zoals webshop Cosplay Clues. Een echte must voor iedere cosplay fan om een kijkje te nemen.

Pak je moment op de Cosplay Catwalk of tijdens de Cosplay Contest

Bij de Main Stage kun je niet alleen alle prachtige cosplayers bewonderen, maar je kunt ook zelf je moment in de spotlights pakken door mee te doen aan de Cosplay Contest. Laat je skills zien, haal je beste outfit uit de kast en win te gekke prijzen. Zo wordt als grote hoofdprijs maar liefst €750 uitgeloofd. Iedereen die liever op een laagdrempelige manier hun outfit wil laten zien, kan zich opgeven voor de Cosplay Catwalk. Deze catwalk dient als voorprogramma van de Cosplay Contest en is met recht een echte opwarmer te noemen voor de grote wedstrijd. Toon trots je mooiste cosplay op de catwalk en laat je toejuichen door het razend enthousiaste publiek!

Aanmeldingen voor de Cosplay Contest zijn inmiddels geopend op de website van de organisatie. Inschrijven voor de Cosplay Catwalk kan vanaf vrijdag 14 april om 12 uur.

Kijk voor meer informatie, nieuws en tickets op de website van Heroes Dutch Comic Con: dutchcomiccon.com.

© Heroes Dutch Comic Con