Home Entertainment Doe mee aan het Nederlands Kampioenschap escape room the game

Doe mee aan het Nederlands Kampioenschap escape room the game

© Spellenspektakel / Identity Games

Tijdens het Spellenspektakel, de grootste spellenbeurs van Nederland, vindt het allereerste Nederlands Kampioenschap Escape Room The Game plaats, een kampioenschap op zaterdag en eentje op zondag. Deze enorm populaire bordspellen-reeks kent veel puzzelaars in Nederland, die nu de kans krijgen om te laten zien of ze het snelst een Escape Room The Game kunnen oplossen. In twee rondes per dag strijden 24 teams om de finale plekken op die dag. De twee groepen met de snelste tijd per ronde gaan door naar de finale waar ze kunnen laten zien of ze als team onder ultieme druk kunnen presteren. Het winnende team op zaterdag en het winnende team op zondag worden gekroond tot Nederlands Kampioenen Escape Room The Game winnen 1 jaar lang Escape Room The Game-spellen t.w.v. € 250,-.

Over het Nederlands Kampioenschap
Tijdens de spannende wedstrijden blijkt welke teams het fanatiekst zijn in het oplossen van de Escape Room The Game-spellen. Twee keer per dag, op 6 en 7 november, vindt er een kwalificatieronde plaats en de twee teams per ronde met de snelste tijd gaan door naar de finale op die dag. Daarna barst de strijd pas echt los, wanneer de vier beste teams van die dag hun oplossend denkvermogen, teamwork en intelligentie in de strijd gooien om de titel Nederlands Kampioen Escape Room The Game binnen te slepen.

Let op! Heb je een team ingeschreven voor het NK, dan is deze alleen geldig als je een bevestiging ontvangt. Hierin staat of je bent ingeloot voor ronde 1 of 2 op de dag waar je de groep voor hebt ingeschreven. Niet ingeloot voor een ronde? Dan kom je op de reservelijst te staan. Teams die op de reservelijst staan hebben nog een kans om mee te doen als zij zich tijdens de inlooptijden bij de Escape Room The Game stand melden. Als er een ingeschreven groep niet op komt dagen, dan worden deze plekken vervuld door reservelijsthouders. Aanmelden doe je als volgt:
Zorg dat alleen de captain van jouw team zich aanmeldt, dus NIET allemaal individueel


https://identitygames.nl/aanmeldingsformulier-spellenspektakel-nk/

  • Vermeld de naam van het team 
  • Naam per deelnemer + e-mailadres 
  • Kies de datum: 6 of 7 november 
  • Een telefoonnummer van de contactpersoon

Programma: 
Zaterdag 6 en zondag 7 november
10:45 inloop groep 1
11:00 start groep 1

13:45 inloop groep 2 
14:00 start groep 2
15:30 Finale met 4 winnende teams 

Lukt het niet om een plek bij het Escape Room The Game NK te bemachtigen? Dan is het ook leuk om bij te finale te kijken en/of onze nieuwste Escape Room The Game demo ‘Arcade’ te spelen. Het beloofd een spannend raadselachtig spektakel te worden!

Bron en foto © Spellenspektakel / Identity Games