Home Entertainment Disneyland Paris lanceert tweede seizoen van de Nederlandse podcast Op Weg naar...

Disneyland Paris lanceert tweede seizoen van de Nederlandse podcast Op Weg naar de Magie

© The Walt Disney Company

Disneyland Paris lanceert vandaag het volledige tweede seizoen van de officiële Nederlandse podcast Op Weg naar de Magie met Michiel Veenstra en Gioia Parijs. In Op weg naar de Magie nemen Gioia en Michiel gasten mee op een roadtrip vol voorpret naar Disneyland Paris. De presentatoren geven in drie nieuwe afleveringen de beste tips voor een Superhelden avontuur in het nieuwe themaland Marvel Avengers Campus en voor de mooiste droomverblijven in de Disney Hotels en delen tips van de luisteraars voor een magisch bezoek aan de Disney Parken. Alle afleveringen van seizoen 2 van de Op weg naar de Magie podcast kunnen vanaf vandaag worden geluisterd via alle bekende podcast-apps én worden bekeken in videovorm op het Disney NL YouTube-kanaal en Spotify Video.  

De Op Weg naar de Magie podcast is de eerste officiële Nederlandse podcast van Disneyland Paris en wordt gepresenteerd door Michiel Veenstra en Gioia Parijs. Michiel is radio-DJ, podcast maker én een mega Disney fan. Hij vertel leuke feitjes over de Disney Parken en Hotels. Gioia is actrice en zangeres en heeft stemmen ingesproken in verschillende Disney films. Gioia is al een paar keer in Disneyland Paris geweest en deelt ook haar allerbeste tips voor een verblijf.   

In Op Weg naar de Magie nemen Gioia en Michiel de luisteraars en kijkers mee op een roadtrip vol voorpret naar Disneyland Paris. De presentatoren vertellen alles wat gasten moeten weten voor hun verblijf en geven de beste tips. In de eerste zes afleveringen die in 2022 zijn gelanceerd ontdekken luisteraars en kijkers de grootste avonturen, het lekkerste eten, de meest magische momenten, de grootste geheimen, de dingen om van te dromen, de dingen die je direct moet doen en nog veel meer. Vanaf vandaag kunnen drie nieuwe afleveringen worden geluisterd in alle podcast-apps en bekeken op YouTube en Spotify Video. 

Disneyland Paris podcast seizoen 2 Michiel Veenstra en Gioia Parijs © The Walt Disney Company

Drie nieuwe afleveringen

Seizoen 2 van de Op Weg naar de Magie podcast heeft drie nieuwe afleveringen. In de aflevering ‘Superhelden Avontuur’ geven Michiel en Gioia de beste tips voor een bezoek aan het nieuwe themaland Marvel Avengers Campus. Zij gaan op Superhelden training en ontmoeten Captain Marvel in het Hero Training Center, ervaren de snelste attractie van Avengers Campus: Avengers Assemble: Flight Force, helpen Spider-Man om Spiderbots te verslaan in de attractie Spider-Man WEB Adventure en stillen vervolgens hun supertrek in het restaurant PYM Kitchen, het experimentele lab-restaurant met eten in alle maten doordat de ingrediënten worden verkleind en vergroot met de PYM Particle technologie van Ant-Man and The Wasp. 

De aflevering ‘Droomverblijven’ staat in het teken van een verblijf in de zeven Disney Hotels van Disneyland Paris. Ieder hotel heeft een uniek thema en gasten van de Disney Hotels ervaren exclusieve extra’s, zoals een uur eerder toegang tot de Disney Parken met Extra Magic Time, gratis parkeren bij het hotel en de Disney Parken, een gratis shuttlebus en de shoppingservice. 

In de derde aflevering ‘Op ontdekking met jullie leukste tips’ gaan Gioia en Michiel op pad in Disneyland Paris met de leukste tips die luisteraars van de Op Weg naar de Magie podcast deelden via social media. Van geheimen onder het Kasteel van Doornroosje, tot Broadway-stijl theathershows en van spookachtige landhuizen tot de leukste ontmoetingen met Cast Members. 

Marvel Avengers Campus

Het themaland Marvel Avengers Campus is op 20 juli 2022 geopend in het Walt Disney Studios Park en is gemaakt door Tony Stark zelf om de volgende generatie Superhelden te ontdekken, rekruteren en trainen. Rekruten kunnen een actieve rol spelen naast de Marvel Superhelden, waaronder Captain Marvel, Black Widow, Spider-Man en nieuwe Superhelden, zoals Shuri, in haar Black Panther-uitrusting. Met twee spannende attracties Spider-Man WEB Adventure en Avengers Assemble: Flight Force, spectaculaire en onverwachte ontmoetingen en themarestaurants en boetieks, waar rekruten zich kunnen uitrusten met hightech accessoires, biedt Marvel Avengers Campus een volledig meeslepende ervaring. 

Bezoek www.disneylandparis.com/nl-nl/podcast-op-weg-naar-de-magie voor meer informatie over de Op weg naar de Magie podcast. De afspeellijst op YouTube is beschikbaar via de Disney NL YouTube pagina.  

Bron en foto © The Walt Disney Company