Home Entertainment Disneyland Paris lanceert haar eerste officiële Nederlandse luister en video podcast Op...

Disneyland Paris lanceert haar eerste officiële Nederlandse luister en video podcast Op Weg naar de Magie met Michiel Veenstra en Gioia Parijs

© The Walt Disney Company

Disneyland Paris lanceert vandaag haar eerste officiële Nederlandse podcast Op weg naar de Magie met Michiel Veenstra en Gioia Parijs. In Op weg naar de Magie nemen Gioia en Michiel de luisteraars en kijkers mee op een roadtrip vol voorpret naar de 30e verjaardag van Disneyland Paris. De presentatoren vertellen in zes afleveringen alles wat gasten moeten weten voor hun verblijf en geven de beste tips. Luisteraars en kijkers ontdekken de grootste avonturen, het lekkerste eten, de meest magische momenten, de grootste geheimen, de dingen om van te dromen, de dingen die je direct moet doen en nog veel meer.

De Op weg naar de Magie podcast kan worden geluisterd via alle bekende podcast-apps én worden bekeken in videovorm op de Disney NL YouTube pagina. Vanaf vandaag verschijnt iedere dinsdag en donderdag een nieuwe aflevering. In totaal komen er zes afleveringen van de Op weg naar de Magie podcast. 

Michiel Veenstra en Gioia Parijs
De Op weg naar de Magie podcast is de eerste officiële Nederlandse podcast van Disneyland Paris en wordt gepresenteerd door Michiel Veenstra en Gioia Parijs. Michiel is radio-DJ, podcast maker én een mega Disney fan. Hij neemt luisteraars en kijkers mee en vertelt alle leuke feitjes over de Disney Parken. Gioia is actrice en zangeres en heeft stemmen ingesproken in verschillende Disney films. Gioia is al een paar keer in Disneyland Paris geweest en deelt ook haar allerbeste tips voor een verblijf. 

30e verjaardag Disneyland Paris 
De 30e verjaardag van Disneyland Paris wordt in het hele resort gevierd met nieuwe ervaringen zoals de nieuwe dagshow Dream… And Shine Brighter!, glinsterende kostuums voor Mickey en zijn vrienden en Gardens of Wonder voor het Kasteel van Doornroosje, waar kunst en natuur samen komen! En ook het spectaculaire Disney D-Light, de pre-show in de avond met drones die de lucht boven het Kasteel van Doornroosje verlichten, gevolgd door de avondshow Disney Illuminations.  Bezoek www.disneylandparis.com/nl-nl/podcast-op-weg-naar-de-magie

Bron en foto © The Walt Disney Company

Vorig artikelJonas Decleer wordt nieuw VTM NIEUWS-sportanker en loodst kijkers door de sportzomer
Volgend artikelNederlandse cast en crew El Houb aanwezig op wereldpremiere Frameline Film Festival
Ik ben de eigenaar van Planetzone