Home Bioscoop Nieuwe trailer gelanceerd The Curse of La Llorona

Nieuwe trailer gelanceerd The Curse of La Llorona

LA LLORONA. De huilende vrouw. Een gruwelijke verschijning, gevangen tussen hemel en hel, opgesloten in een verschrikkelijk lot dat ze zichzelf aangedaan heeft. Enkel het noemen van haar naam zorgt wereldwijd al generaties lang voor angst.
 
Toen ze nog leefde, verdronk ze haar eigen kinderen uit pure jaloezie, waarna ze zichzelf huilend van de pijn in een kolkende rivier wierp. Nu laat ze haar tranen eeuwig lopen. Die zijn dodelijk en iedereen die ’s nachts haar dodelijke geroep hoort, is verdoemd. La Llorona verbergt zich in de nachtelijke schaduwen en heeft het voorzien op kinderen, om wanhopig haar eigen kinderen te vervangen. Naarmate de eeuwen zijn verstreken, is haar verlangen heftiger geworden en haar methoden angstaanjagender.
 
In het Los Angeles van de jaren zeventig, besluipt La Llorona de nachten op zoek naar kinderen. Na het negeren van een duistere waarschuwing van een moeder die verdacht wordt van het in gevaar brengen van kinderen, wordt een sociaal medewerker, samen met haar eigen kleine kinderen, aangetrokken tot een angstaanjagend bovennatuurlijke wereld. Hun enige hoop om de wraakzucht van La Llorona te overleven, ligt in de handen van een gedesillusioneerde priester en de mythische praktijken die hij erop nahoudt om het kwaad te verdrijven.

  • Releasedatum: 18 April 2019
  • Genre: Horror
  • Regisseur: Michael Chaves
  • Cast OV:  Linda Cardellini, Raymond Cruz, Patricia Velasquez, Marisol Ramirez
  • Lengte film: 94 min.
  • Kijkwijzer: 16 jr.

Hashtag:  #LaLlorona

Vorig artikelRecensie: LG G7 Fit
Volgend artikelDe Nijmeegse scooterzaak in 2Doc: Het Fatale Scooterongeluk