Home Bioscoop Finale van ‘Wie is de Mol?’ live te zien bij Kinepolis en...

Finale van ‘Wie is de Mol?’ live te zien bij Kinepolis en Pathé

Op zaterdag 14 maart is het eindelijk zo ver, dan krijgen we antwoord op de vraag: ‘Wie is de Mol?’. Kinepolis biedt elke liefhebber de ultieme beleving van de finale: in de bioscoop! 

Na een succesvolle eerste editie in 2019 waarbij de tickets in recordtijd uitverkocht raakten, zal Kinepolis dit jaar weer de live-uitzending van de finale van ‘Wie is de Mol?’ op groot scherm laten zien. Op 14 maart kun je bij Kinepolis de spannende ontknoping kijken vanuit je comfortabele bioscoopstoel. De reguliere verkoop van de bioscoopkaarten voor de finale van ‘Wie is de Mol?’ start op donderdag 27 februari via kinepolis.nl. Leden van AVROTROS kunnen hun tickets vanaf morgen, 11 februari, al bestellen via de website van AVROTROS. Wil jij zeker zijn van een plekje in de Kinepolis bij jou in de buurt, wees er dan snel bij, want op = op!

Praktische info ‘Wie is de Mol?’ Finale 2020

  • Zaterdag 14 maart
  • 20:15 uur inloop, 20:30 uur start ‘Wie is de Mol?’
  • Speelduur: ongeveer 75 minuten
  • Tickets vanaf 27 februari via kinepolis.nl: € 6,00 (inclusief popcorn)
  • Te zien bij Kinepolis Almere, Breda, Cinerama (Rotterdam), Den Bosch, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Schagen en Zoetermeer

Ook in Pathé

De spannende finale van Wie is de Mol? is dit jaar voor het eerst te zien op het grote doek in de bioscopen van Pathé. ‘Molloten’ kunnen de ontknoping volgen bij negentien theaters van Pathé verspreid over heel Nederland. De zinderende finale vindt plaats op zaterdag 14 maart om 20:30u. De tickets gaan op donderdag 27 februari in de verkoop. AVROTROS-leden krijgen voorrang en kunnen vanaf morgen 11 februari hun tickets voor de Wie is de Mol- finale op het grote doek bij Pathé al kopen. 

Locaties Wie is de Mol? finale bij Pathé

Via de website van Pathé kunnen Wie is de Mol?-fans een plek bemachtigen. Een kaartje kost slechts €6,-. De volgende vestigingen van Pathé tonen dit jaar de live finale van Wie is de Mol?: Amersfoort, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle. Tickets zijn vanaf morgen 11 februari voor AVROTROS-leden en vanaf 27 februari voor iedereen te verkrijgen via: www.pathe.nl/widm2020.