Home Muziek Qmusic strikt Paul Elstak voor jubileum Foute Party

Qmusic strikt Paul Elstak voor jubileum Foute Party

De jubileum-editie van de Foute Party is niet compleet zonder de man die het meest op één stond in de Top 500 themalijsten van Qmusic. Paul Elstak zal op 26 en 27 juni optreden voor 40.000 feestvierders in de Brabanthallen.

Qmusic staat deze week in het teken van trainingspakken, tamagotchi’s en flippo’s tijdens de Top 500 van de 90’s. Iemand die de hitlijst al negen keer aangevoerd heeft, is de koning van de hardcore Paul Elstak met het nummer ‘Rainbow In The Sky’. Een mooi moment om Paul Elstak aan te kondigen als act voor de vijftiende editie van de Foute Party. Naast op één in de Top 500 van de 90’s, stond Paul Elstak ook maar liefst vier keer op de eerste plek in de Top 500 van het Foute Uur. Hij is daarmee recordhouder.

Naast Paul Elstak treedt ook Atomic Kitten op tijdens de Foute Party. Andere artiesten worden binnenkort bekend gemaakt. De Top 500 van de 90’s is te horen tot en met donderdag 13 februari op Qmusic. Iets voor 18.00 uur wordt bekend of het nummer ‘Rainbow In The Sky’ weer op één staat.

De jubileumeditie van de Foute Party vindt plaats op 26 en 27 juni 2020 in de Brabanthallen. Tickets zijn hier verkrijgbaar.