Home TV Nieuws TV BE Sonny krijgt de wind van voren in nieuwe aflevering Eating With My...

Sonny krijgt de wind van voren in nieuwe aflevering Eating With My Ex: Going Dutch

Eating With My Ex Going Dutch Raphaella & Mattheus © Discovery+

Het wordt weer smullen in de vijfde aflevering van het programma Eating With My Ex: Going Dutch, dat vanaf morgen te streamen is op discovery+. In elke aflevering gaan twee bekende (reality) ex-koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie. In de aflevering van vrijdag schuift Sonny, bekend van Temptation Island: Love or Leave, aan tafel met zijn ex-vriendin Jaleesa. Dat gaat niet bepaald over rozen en Sonny wordt goed op zijn plek gezet over zijn gedrag richting vrouwen. Ook zijn de Vlaamse Raphaëlla & Mattheüs van Love Island 2020 aan de beurt en er zit overduidelijk nog behoorlijk wat opgekropte frustraties tussen het tweetal. 

Sonny & Jaleesa: Sonny trok met zijn ex Jaydi de wereld rond en vervolgens testten zij hun relatie in Temptation Island: Love or Leave 2020. De zijwieltjes die Sonny haar gegeven heeft, heeft ze niet meer nodig en ze fietst weg zonder hem. Zo’n zelfde verhaal klinkt bekend voor de 30-jarige Jaleesa. Ook zij was ooit Sonny’s levensproject. In hun relatie van 4,5 jaar lang deelden zij lief en leed met elkaar, maar na een lastige periode waarin Sonny zijn vader verliest, verbreekt hij de relatie. Sonny beseft nu hoe belangrijk Jaleesa in zijn leven is geweest en grijpt dit weerzien aan om haar te bedanken voor alles wat zij voor hem heeft gedaan. Jaleesa heeft wel de nodige vragen voor Sonny. Het deed haar pijn om hem op tv hún droom te zien verwezenlijken met zijn nieuwe vriendin Jaydi. Voelt Jaleesa nog hetzelfde voor Sonny als hij voor haar? 

Eating With My Ex Going Dutch Sonny & Jaleesa © Discovery +

Raphaëlla & Mattheüs deden mee aan Love Island 2020 en vormden vanaf dag één een koppel. De kijkers zagen het perfecte plaatje, maar al snel blijkt dat Mattheüs een ware Don Juan is. Niet alleen Raphaëlla, maar ook andere meiden weten zijn aandacht te trekken. Ruzies volgen. Zo ook vlak voor de ultieme test voor de Love Island-koppels. Mattheüs valt voor de charmes van een andere dame en kiest ervoor het spel met haar voort te zetten. Dit tot groot verdriet van Raphaëlla. Zij eindigt alleen en verlaat vrijwillig het programma. Raphaëlla heeft veel vragen voor Mattheüs, want ze vindt dat hij het niet netjes heeft gespeeld. Vragen waarop niet altijd een antwoord wordt gegeven!Zou er een toekomst in hebben gezeten als de test niet vlak na hun ruzie begon? 

Sommigen zijn op zoek naar een excuus, anderen willen herenigd worden, óf zoeken naar een mooie afsluiting van de periode dat ze samen waren.Eating With My Ex: Going Dutch is t/m 17 september elke vrijdag wekelijks te zien op 

discovery+

Bron en foto © Discovery +

Vorig artikelVerlies een miljoen met het partyspel Bankroet
Volgend artikelDerde editie The Dutch Stream Awards gaat nu van start
Ik ben de eigenaar van Planetzone