Home Uncategorized Iphone maakt man gay

Iphone maakt man gay

Volgens D. Razumilov is hij gay geworden door zijn Iphone. Daarom spant de Russische man een rechtzaak aan tegen Apple. Zijn leven is volgens hem op een negatieve manier veranderd.

De nu homoseksuele man zou in 2017 een betaalapp voor cryptomunten hebben geïnstalleerd. Vorige zomer wilde hij bitcoin kopen, maar in plaats daarvan kocht hij ‘GayCoin’. Bij die aankoop zat de boodschap ‘niet oordelen vooraleer je het probeert’.

In de aanklacht tegen Apple luidt het zo: ,,Ik dacht echt, hoe kan ik iets veroordelen zonder het eerst te proberen. Daarom probeerde ik een relatie met iemand van hetzelfde geslacht. En nu heb ik een vriendje en ik heb er geen idee van hoe ik dit aan mijn ouders moet uitleggen.”

Mentale schade

In zijn claim beweert de man dat hij door middel van manipulatie van Apple is aangezet om homoseksueel te worden. Het moest onmogelijk zijn om die GayCoin te ontvangen, vindt hij.

Zijn advocaat steunt hem bij het hele idee, want hij zegt dat de zaak zeer ernstig is. Zijn cliënt zou bang zijn en veel hebben geleden. De Gaycoin is afkomstig van een externe app, maar advocaat Sapizhat Gusnieva vindt dat Apple toch verantwoordelijk is.

D. Razumilov eist een schadevergoeding van ongeveer 14.000 euro. Een rechtbank in Moskou buigt zich op 20 oktober over de zaak.

Vorig artikelRyan Reynolds in de officiële trailer van 6 Underground op Netflix
Volgend artikelMark Rutte ontvangt Tikkies met studieschuld