Home Uncategorized Celeste Barber op vrijdag 16 september naar Comedy Stop Haarlem 

Celeste Barber op vrijdag 16 september naar Comedy Stop Haarlem 

© Tim Buiting

De Australische comedy- en Instagramsensatie Celeste Barber geeft op 16 september 2022 een optreden in de Philharmonie in Haarlem. Deze show is onderdeel van het Comedy Stop Festival dat in diezelfde stad wordt gehouden op 15, 16 en 17 september. De kaartverkoop voor deze show start op vrijdag 18 maart om 10 uur via Ticketmaster.

Celeste Barber brak in Nederland onder meer door met haar Instagramaccount, waarop ze foto’s en video’s van celebrities op originele en hilarische manier namaakt. De populaire parodieën zorgden ervoor dat ze al snel bijna 9 miljoen volgers kreeg. In 2017 kreeg ze de titel “Funniest Lady On Instagram” op het platform Whohaha.com, dat mede is opgericht door Elizabeth Banks.

Inmiddels is ze uitgeroepen tot “the Australian Queen of Comedy”. In 2020 werd ze Favorite Comedy Performer of the Decade op de AACTA (The Australian Academy of Cinema and Television Arts awards), en een jaar later won Barber de Webby Special Achievement Award. Ze was in 2019 een van de 10 Variety’s 10 Comics To Watch. Op dit moment is ze bezig met de productie van de nieuwe komische dramaserie Wellmania, dat op Netflix zal verschijnen.

Naast actrice en comedian is Celeste Barber ook schrijver van de in 2019 uitgekomen bestseller Challenge Accepted. Daarop ging ze op wereldtour en op Showtime verscheen de gelijknamige special. Tijdens die wereldtour gaf Celeste ook een show in de Amsterdamse Melkweg. Die voorstelling verkocht razendsnel uit. De mensen die zo gelukkig waren een ticket te bemachtigen weten: Celeste Barber maakt er een heel bijzondere, heel grappige avond van, wat ze met haar nieuwe show “Fine, Thanks” in Haarlem opnieuw zal bewijzen.

CELESTE BARBER – FINE, THANKS.
COMEDY STOP HAARLEM
Vrijdag 16 september 2022 | Philharmonie, Haarlem
Aanvang: 20:00 uur | Entree: vanaf €22,40 (incl. servicekosten)

Bron: ©MOJO, foto: ©Tim Buiting