Home TV Nieuws TV BE Kijk hier naar de adembenemende trailer van The Boys seizoen 3 

Kijk hier naar de adembenemende trailer van The Boys seizoen 3 

©Prime Video

Prime Video onthulde de eerste teaser van het langverwachte derde seizoen van het Emmy-genomineerde drama The Boys tijdens hun panel op South by Southwest (SXSW). Tijdens het panel – geleid door Christian Slater, die de stem speelt van een personage in de geanimeerde anthologie serie The Boys Presents: Diabolical, onthulden de leden van de cast en showrunner Eric Kripke details over de volgende aflevering van de fan-favoriete superheldenserie.

De teaser toont enkele van de echt duivelse momenten die je te wachten staan, en biedt een blik op alle fan-favoriete personages en nieuwe gezichten van het komende seizoen van The Boys. De teaser is ook afgestemd op het nummer “Bones”, de eerste nieuwe muziek van de Grammy-winnende band Imagine Dragons’ aankomende release Mercury – Act 2 (KIDinaKORNER/Interscope Records).

De serie zal debuteren op Prime Video met drie afleveringen op vrijdag 3 juni. Nieuwe afleveringen zullen elke daaropvolgende vrijdag beschikbaar zijn, tot aan de seizoensfinale op 8 juli. De acht afleveringen van het seizoen zullen wereldwijd exclusief worden gestreamd op Prime Video.

The Boys is een leuke en krankzinnige kijk op wat er gebeurt als superhelden – die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici, en net zo vereerd als goden – hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken. The Boys, een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden een halt toeroepen en zetten hun heroïsche zoektocht voort naar de waarheid over The Seven en Vought – het miljarden conglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen in de doofpot stopt. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de supermachtigen.

In seizoen drie van The Boys spelen Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit, en Jensen Ackles de hoofdrollen.

The Boys is gebaseerd op The New York Times best-selling comic van Garth Ennis en Darick Robertson, die ook dienen als uitvoerend producenten, en ontwikkeld door uitvoerend producent en showrunner Eric Kripke. Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Craig Rosenberg, Ken F. Levin, Jason Netter, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn, en Michaela Starr dienen ook als uitvoerende producenten. The Boys wordt geproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television Studios, met Kripke Enterprises, Original Film, en Point Grey Pictures.

Bron en foto: ©Prime Video