Home Entertainment Stap in 2023 weer op de fiets met de Honbike Uni4 E-bike

Stap in 2023 weer op de fiets met de Honbike Uni4 E-bike

© Honbike

Aan het eind van 2022 gaf 44 procent van de ondervraagden bij Radar aan goede voornemens te hebben voor 2023 met betrekking tot gezonder leven of meer sporten, dit is maar liefst 13 procent meer dan afgelopen jaar. Daarnaast gaf 25 procent aan geld te willen besparen in 2023 (Radar, 2023). In 2023 zal de Honbike Uni4 City E-bike je kunnen helpen om die doelen en voornemens waar te maken.

In tegenstelling tot een gewone fiets helpt de Uni4 je om niet bezweet te raken tijdens je ochtendreis, door je een handje te helpen bij hellingen en stelt je toch in staat om je conditie te verbeteren en meer te bewegen.

Het openbaar vervoer is duurder en onbetrouwbaarder geworden door de stijgende kosten en frequente stakingen. Door te investeren in een E-bike laat je deze problemen achter je en bespaart u op de lange termijn tijd en geld.

Iedereen maakt zich zorgen over de opwarming van de aarde en zoekt naar veranderingen die ze kunnen maken om de aarde te helpen. De Uni4 is een geweldige oplossing, waarmee gebruikers hun auto thuis kunnen laten staan en de CO2-uitstoot kunnen verminderen. De handige app laat gebruikers zelfs zien hoeveel CO-2 uitstoot ze hebben gecompenseerd.

Welk voornemen je ook hebt voor 2023, de Honbike Uni4 City E-bike kan helpen om de planeet, je lichaam en je portemonnee gezond te houden.

Bron en foto © Honbike