Home Nieuws Sport Nieuws Hoka One One® introduceert de Bondi X, de volgende generatie van de...

Hoka One One® introduceert de Bondi X, de volgende generatie van de populaire Bondi-lijn

© Hoka One One

HOKA ONE ONE®, onderdeel van Deckers Brands, brengt op 1 oktober 2021 de gloednieuwe Bondi X uit op HOKA.com en bij retailers in het hele land. De Bondi X is ontworpen voor een nóg efficiëntere en meer voortstuwende loopervaring tegenover de originele roadschoen.

Een van de nieuwe kenmerken van de Bondi X is de kenmerkende HOKA carbonplaat, waarmee het merk de voortstuwende technologie toegankelijk maakt voor alle sportievelingen onder ons – je hoeft geen wedstrijden te lopen om een optimaal verschil te ervaren. In combinatie met de originele Bondi-demping en het HOKA-comfort is de Bondi X carbon-innovatie ontworpen om lopers van alle niveaus een betere manier van bewegen te bieden; eentje die stabieler en meer energie-efficiënt is bij elke stap. 

De Bondi X heeft ook enkele kenmerkende elementen van de populaire ‘HOKA ride’ doorgetrokken, waaronder een meta-rocker die zorgt voor een soepele overgang van hiel tot teen, een verlengd hielstuk, gespecialiseerde middenzoolvorm én de lichtste foam die HOKA tot nu toe heeft gemaakt. Kortom, de Bondi X is een upgrade van het originele Bondi-model.  “De originele Bondi heeft onze consumenten sinds dag één geholpen om ver, makkelijk en lang te rennen. Het idee voor de Bondi X kwam vanzelf; ons team is namelijk continu op zoek naar nieuwe vormen en innovaties die je nergens anders op de markt ziet”, zegt Gretchen Weimer, Vice President of Product bij HOKA. “Zoals altijd hebben we geluisterd naar de feedback die we in de afgelopen jaren van onze klanten hebben gekregen, met misschien wel onze meest effectieve schoen tot nu toe als resultaat.” 

Meer ingebouwde snelheid 

Met een gewicht van 0,25kg voor damesmaat 38 2/3 (EU) en 0,3kg voor herenmaat 42 2/3 (EU) is de Bondi X opmerkelijk licht. De schoen heeft een verlengd rond hielstuk voor meer ondersteuning en snelheid, en het bovenwerk bestaat uit een constructie van mesh met 3D hotmelt-garen die duurzaam en ademend zijn. 

Weimer: “De Bondi X is het toppunt van HOKA’s ontwikkeling tot nu toe. Zo onderscheiden we ons van onze concurrenten en trekken we innovatie door van wedstrijdlopers naar een breder publiek. Deze schoen is nog maar eens het bewijs van de kwaliteit die ons team levert en maakt de weg vrij voor nog meer unieke creaties in de toekomst.” 

Prijs en verkrijgbaarheid De Bondi X is vanaf 1 oktober te koop op HOKA.com en bij HOKA-retailers wereldwijd. De aanbevolen verkoopsprijs van de schoen bedraagt € 220. Pre-order hem nu hier.  

HOKA.com

Bron en foto © Hoka One One

Vorig artikel[video] Lévi komt met nieuwe single Nieuw Begin
Volgend artikel[video] Placebo na vijf jaar terug met nieuwe single