Home Nieuws Sport Nieuws Roda JC legt Wesley Spieringhs vast

Roda JC legt Wesley Spieringhs vast

© Roda jc

Roda JC Kerkrade heeft Wesley Spieringhs vastgelegd. De 21-jarige middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen met de optie voor een derde seizoen.

Spieringhs doorliep de gehele jeugdopleiding van Willem II. De middenvelder maakte op 12 september 2020, op 18-jarige leeftijd, zijn debuut in de Eredivisie. In totaal speelde hij 37 wedstrijden voor Willem II, waarvan 26 in de Eredivisie en 10 in de Keuken Kampioen Divisie. In totaal wist hij één keer te scoren en gaf hij twee assists.

Wesley Spieringhs: “Ik ben trots dat ik vanaf volgend seizoen voor deze mooie club mag spelen. Met het mooie stadion en de fanatieke achterban hoort deze club thuis in de Eredivisie. Ik wil er dan ook vanaf dag één alles aan doen om weer terug te keren waar deze club thuishoort.”

Rob Servais: “Wesley past perfect bij het Roda JC dat we willen zien. Hij heeft onverzettelijkheid, wil andere spelers beter laten functioneren en neemt de groep op sleeptouw. Daarnaast bezit hij een absolute topsport mentaliteit en is hij zeer taakgericht. Mede hierom zijn we heel blij dat we Wesley voor langere tijd aan ons hebben weten te binden.”

Bron en foto © Roda JC